Ultieme inboxcontrole met Exchange

Kosteloos creëren en beheren van een willekeurig aantal tijdelijke e-mail adressen met gebruik van unieke tags in Exchange.

Free disposable email addresses for Microsoft Exchange

Exclaimer Address Tagging for Exchange 2013/2010/2007 is de enige gratis software in zijn soort waarbij de gebruikers wordt toegestaan een willekeurig aantal tijdelijke e-mail adressen voor Exchange te maken.

 • Voeg een plusteken of streepje toe aan zakelijke e-mailadressen zodat gebruikers eenvoudig kunnen zien aan wie ze hun e-mailadres geven.
 • Als er op dit unieke adres een e-mail ontvangen wordt, verwijdert de software de tag en verwerkt de e-mail als normaal via Exchange.
 • Gebruikers kunnen regels aanmaken voor ongevraagde e-mail of gewoonweg het tijdelijke adres verwijderen om niet nog meer ongewenste berichten te ontvangen.
 • Gebruik tijdelijke e-mailadressen voor internetformulieren, het doen van een aankoop, serviceregistraties en nog veel meer.
 • De e-mailadressen maken allemaal gebruik van hetzelfde zakelijke domein, dus belangrijke e-mails komen niet in anti-spamfilters terecht.
 • Het is hierbij niet nodig gebruik te maken van gratis online tools om tijdelijke e-mail adressen te maken, waarbij u het risico loopt op malware en virussen.

Als de software eenmaal op de Exchange-server geïnstalleerd is, is er slechts minimale IT-ondersteuning nodig.

Ontvang het gratis

De ultieme controle over uw inbox

Waarom hebt u een tijdelijk e-mailadres nodig?

Voor alle online aankopen, producten of diensten is een geldig e-mailadres nodig. Zo staat uw e-mailinbox open voor spam, marketing- en onbelangrijke berichten die alleen maar tijdsverspilling zijn. Erger nog, er bestaat een gevaar op de ontvangst van malware, virussen of u kunt het slachtoffer worden van online misbruik. De speciale tagging-software voor e-mailadressen is perfect voor wanneer u:

 • U moet zich inschrijven bij een website maar u maakt zich zorgen dat uw e-mailadres gedeeld kan worden met externe adverteerders.
 • U moet een e-mailadres opgeven bij een mobiele app die u geen berichten mag verzenden.
 • U doet een eenmalige aankoop op een e-commerce site en u wilt geen spam ontvangen over hun nieuwste aanbiedingen.
 • U publiceert uw e-mailadres op een locatie als een forum waar het gebruikt kan worden door spam bots die adressen zoeken of door phishing-software.
 • U geeft uw adres aan bedrijven waarvan u weet dat ze een slechte online beveiliging hebben.

effectief de dreiging van ongevraagde e-mails van derde partijen wilt elimineren en de hoeveelheid junke-mail die uw organisatie ontvangt drastisch wilt verlagen.

Hoe werkt het?

  Exchange Address Tagging-software
 1. Een gebruiker koopt online een item op www.thinkboxart.com.
 2. Bij de kassa wordt hij gevraagd zijn e-mailadres op te geven. Dit is john.doe@mycompany.com.
 3. Er wordt een unieke tag gekozen waarmee de site waaraan de gebruiker zijn e-mailadres verstrekt eenvoudig herkend kan worden, bijv. “thinkboxart”.
 4. Een tag kan bestaat uit iedere combinatie alfanumerieke tekens.
  Exchange Address Tagging-software
 1. Het e-mailadres is nu: john.doe+thinkboxart@mycompany.com of john.doe‑‑thinkboxart@mycompany.com.
  Exchange Address Tagging-software
 1. Als de bestelbevestiging van www.thinkboxart.com bij de Exchange-server komt, verwijdert Address Tagging for Exchange de tag van het leveringsadres, zodat het bericht op de juiste wijze in de inbox van de gebruiker bezorgd wordt.
 2. In de regel "AAN:" van het bericht staat nog steeds het e-mailadres met de tag, zodat de ontvanger zelf kan besluiten wat hij ermee wil doen.

U kunt op ons rekenen voor volledige ondersteuning

Als u Address Tagging for Exchange gaat gebruiken, ontvangt u niet alleen de beste software, maar ook een uitgebreide technische ondersteuning van ons team dat bestaat uit voor Microsoft gecertificeerde professionals. Probeer de software nu 30 dagen gratis. We kunnen de software op afstand installeren en binnen een paar minuten instellen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Ontvang onze handleiding E-mailhandtekeningen voor Dummies

Vraag uw GRATIS exemplaar vandaag nog aan

Handleiding aanvragen

Roep spam een halt toe

 • Ontvang totale beveiliging tegen alle spam-e-mails als u Exclaimer Address Tagging for Exchange met Exclaimer Anti-spam gebruikt.
 • Gebruikers kunnen alle ongewenste e-mail tegenhouden, en de Recurrent Pattern Detection® engine van CYREN® vergelijkt iedere e-mail die uw organisatie via Exchange ontvangt met de huidige internationale trends op het gebied van spamverkeer.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over Address Tagging for Exchange.

Contact met ons opnemen