Ultieme controle op uw inbox met Exchange

Gratis aanmaken en beheren van tijdelijke e-mail adressen door middel van unieke tags in Exchange.

Free disposable email addresses for Microsoft Exchange

Exclaimer Address Tagging for Exchange 2019/2016/2013/2010/2007 is de enige gratis software in zijn soort waarbij gebruikers wordt toegestaan een ongelimiteerd aantal tijdelijke e-mailadressen voor Exchange aan te maken.

 • Voeg een plusteken of streepje toe aan zakelijke e-mailadressen zodat gebruikers eenvoudig kunnen zien aan wie ze hun e-mailadres geven.
 • Als er op dit unieke adres een e-mail ontvangen wordt, verwijdert de software de tag en verwerkt de mail zoals normaal via Exchange.
 • Gebruikers kunnen regels aanmaken voor ongevraagde e-mailberichten of simpelweg het tijdelijke adres verwijderen om zo de toestroom van ongewenste berichten te stoppen.
 • Gebruik tijdelijke e-mailadressen voor internetformulieren, het doen van een aankoop, serviceregistraties en nog veel meer.
 • De e-mailadressen maken allemaal gebruik van hetzelfde zakelijke domein, dus belangrijke e-mails komen niet in spamfilters terecht.
 • Het is hierbij niet nodig gebruik te maken van gratis online tools om tijdelijke e-mail adressen te maken, waarbij u het risico loopt op malware en virussen.

Heeft u de software eenmaal op de Exchange-server geïnstalleerd, dan is er slechts minimale IT-ondersteuning nodig.

Gratis downloaden

De ultieme controle over uw inbox

Waarom hebt u een tijdelijk e-mailadres nodig?

Voor alle online aankopen, producten of diensten is een geldig e-mailadres nodig. Zo staat uw inbox open voor spam, marketingmails en onbelangrijke berichten die alleen maar tijdsverspilling zijn. Erger nog, er bestaat een gevaar dat u malware en virussen ontvangt of het slachtoffer wordt van onlinemisbruik.
De speciale tagging-software voor e-mailadressen is perfect wanneer u:

 • Zich moet inschrijven bij een website maar u maakt zich zorgen dat uw e-mailadres gedeeld kan worden met externe adverteerders.
 • Een e-mailadres moet opgeven bij een mobiele app waarvan u geen berichten wilt ontvangen.
 • Een eenmalige aankoop doet bij een onlinewinkel en u wilt geen spam ontvangen over hun nieuwste aanbiedingen.
 • Uw e-mailadres moet publiceren op een locatie als een forum waar het gebruikt kan worden door spam bots die adressen zoeken of door phishing-software.
 • Uw adres aan bedrijven moet doorgeven waarvan u weet dat ze een slechte online beveiliging hebben.
 • Effectief de dreiging van ongevraagde e-mails van derde partijen wilt elimineren en de hoeveelheid junke-mail die uw organisatie ontvangt drastisch wilt verlagen.

Hoe werkt het?

  Exchange Address Tagging-software
 1. Een gebruiker koopt online een item op www.thinkboxart.com.
 2. Bij de kassa wordt hij gevraagd zijn e-mailadres op te geven. Dit is [email protected]
 3. Er wordt een unieke tag gekozen waarmee de site waaraan de gebruiker zijn e-mailadres verstrekt eenvoudig herkend kan worden, bijv. “thinkboxart”.
 4. Een tag kan bestaat uit iedere combinatie alfanumerieke tekens.
  Exchange Address Tagging-software
 1. Het e-mailadres is nu: [email protected] of john.doe‑‑[email protected]
  Exchange Address Tagging-software
 1. Als de bestelbevestiging van www.thinkboxart.com bij de Exchange-server komt, verwijdert Address Tagging for Exchange de tag van het leveringsadres, zodat het bericht op de juiste wijze in de inbox van de gebruiker bezorgd wordt.
 2. In de regel "AAN:" van het bericht staat nog steeds het e-mailadres met de tag, zodat de ontvanger zelf kan besluiten wat hij ermee wil doen.

Ontvang onze handleiding E‑mailhandtekeningen voor Dummies

Vraag uw GRATIS exemplaar vandaag nog aan

Handleiding aanvragen

Roep spam een halt toe

 • Geniet van totale beveiliging tegen alle spam als u Exclaimer Address Tagging for Exchange in combinatie met Exclaimer Anti-spam gebruikt.
 • Gebruikers kunnen alle ongewenste e-mail tegenhouden, en de Recurrent Pattern Detection® engine van CYREN® vergelijkt iedere e-mail die uw organisatie via Exchange ontvangt met de huidige internationale trends op het gebied van spamverkeer.