“Je merkt het pas als het er niet is!”Jeremy Kettel, communityyouthservices.org

Exclaimer Anti-spam is niet langer verkrijgbaar.

Meer...

Professionele antispamsoftware voor Exchange

Antispam kan schadelijker zijn dan spam als het de verkeerde e-mail blokkeert. Daarom is Exclaimer Anti-spam zodanig ontworpen dat spam op een unieke geavanceerde manier wordt herkend.

In plaats van primitieve trefwoordenfilters of syntaxisanalyse gebruiken we de Recurrent Pattern Detection®-engine van Commtouch®. Deze engine vergelijkt elke e-mail die u ontvangt met wereldwijde trends op het gebied van spamverkeer.

Met deze engine wordt een e-mail als spam herkend als het dezelfde vingerafdruk heeft als miljoenen andere e-mails die vanaf verschillende computers over de hele wereld worden verzonden. Dit is het enige wat een spambericht niet aan zichzelf kan veranderen: het is gespamd.

Hierdoor weet de engine dat de unieke e-mail van uw klant geen spam is, terwijl een e-mail die lijkt op miljoenen andere wereldwijd verstuurde e-mails wel als spam wordt herkend, zelfs wanneer uw contactpersoon expliciete taal gebruikt en de spam alleen alledaagse zakelijke termen bevat.

Met RPD (Recurrent Pattern Detection)

Het maakt niet uit of spambots gedeelten van het bericht in willekeurige volgorde indelen of grammaticaal juiste inhoud in het bericht plakken: de overeenkomsten in gegevens achter de zichtbare berichtinhoud worden evengoed gedetecteerd door Exclaimer Anti-spam.

Het kan om herhalingen in de headergegevens, codering of iets anders gaan, of het feit dat het vanaf duizenden verschillende adressen, in uiteenlopende talen is verzonden. Hoe dan ook, we kunnen precies bepalen wat er wordt herhaald en het op basis van die herhaling blokkeren.

U heeft de meest secure manier nodig om legitieme e-mail ongemoeid te laten. Deze antispamsoftware voor Exchange gebruikt een spamdetectie-engine die alleen blokkeert wat echte e-mail nooit heeft: miljoenen bijna identieke exemplaren in duizenden andere postvakken over de hele wereld.

Samenwerking met Commtouch

Commtouch® is een bedrijf dat zich specialiseert in communicatiebeveiligingssoftware, met partners zoals Microsoft, Google, Toshiba en andere technologiemultinationals.

Exclaimer werkt al meer dan 10 jaar met Commtouch®; we hebben een uitstekende verstandhouding. In zijn 20-jarige bestaan heeft Commtouch® een reputatie verworven waarop onze tools en gebruikers kunnen bouwen.

De Recurrent Pattern Detection®-engine die het bedrijf levert voor Exclaimer Anti-spam, is het summum van antispamtechnologie: dynamisch, uniek en afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Exclaimer Anti-spam is een van de beste antispamprogramma's die ik ken. Het laat alle topnamen achter zich.- Giles Morgan, AGM Computer Services

Plus integratie in Exchange

We weten dat u slechts één console wilt gebruiken om alles te beheren, dus we laten u de ingebouwde antispamfuncties van Microsoft Exchange aanpassen via onze interface.

U hoeft niet met PowerShell te werken en niet om te schakelen tussen één UI en de transportregel-, transportagent- en ABL-weergave van Exchange. Configureer en beheer alles gewoon vanaf één centrale locatie.

Laat iedereen aan wie u al een e-mail heeft verstuurd, automatisch op de witte lijst plaatsen en schakel andere functies in die u in Exchange met meerdere regels en wijzigingen zou moeten configureren. En dat alles met één klik.

Het gaat niet alleen om het verbeteren van de antispamcapaciteit, maar ook om eenvoudig antispambeheer.

Wat nu?

Raadpleeg de hulpbronnen op deze website voor meer informatie. Wanneer u klaar bent, kunt u een gratis, volledig functionele proefversie van Exclaimer Anti-spam downloaden. In de proefperiode krijgt u van ons volledige ondersteuning.

Exclaimer-producten zijn wereldwijd al in duizenden netwerken geïnstalleerd en verwerken miljoenen e-mails per dag voor een aantal van de grootste organisaties ter wereld. We weten dat zij tevreden zijn met onze producten en geloven dat u dat ook zult zijn.