“Je merkt het pas als het er niet is!”Jeremy Kettel, communityyouthservices.org

Exclaimer Anti-spam is niet langer verkrijgbaar.

Meer...

Schaf antispam voor bedrijven aan

Laat echte e-mail ongemoeid Blokkeer spamberichten op basis van hun enige onveranderlijke kenmerk: het feit dat ze gespamd zijn. Uitvouwen Realtimebeveiliging Wacht niet op patches en updates. Schaf nu u de meest nauwkeurige antispamvoorziening aan. Uitvouwen

De Recurrent Pattern Detection-engine van Commtouch werkt niet met verouderde trefwoordenfilters of taalanalyse, maar analyseert continu wereldwijde trends op het gebied van e-mailverkeer om na te gaan of uw e-mail duplicaatgegevens van anderen bevat, waar dan ook ter wereld.

De engine weet dus dat de unieke e-mail van uw klant geen spam is, maar herkent e-mails waarvan miljoenen bijna identieke exemplaren bestaan wel als spam, ongeacht de berichtinhoud of -bijlagen.

 Invouwen

Wereldwijd e-mailverkeer wordt in realtime geanalyseerd: hierdoor krijgt u optimale beveiliging zodra u die nodig heeft, niet wanneer het ons schikt om een update uit te geven, niet alleen wanneer uw software de tijd krijgt om deze update te downloaden.

Onderzoek van Commtouch wijst erop dat malafide e-mailtaktieken het meest effectief zijn in de eerste paar uur van een uitbraak. Realtime-functionaliteit geeft u dus maximale beveiliging op de momenten waarop u die het meeste nodig heeft.

Invouwen
Geen extra hardware Koop geen apart apparaat speciaal voor uw antispam – bespaar tijd en geld. Uitvouwen All-in-one console Bekijk alle ingebouwde functies van Exchange via onze UI en stel ze in zoals u wilt. Uitvouwen

Het is een softwarematige optie, overal te installeren. We hebben de systeemvereisten en overheads zelfs tot een minimum beperkt, voor kleinere bedrijven met minder resources (of grotere bedrijven met minder royale boekhouders.)

Het betekent bovendien dat u geen compleet nieuwe machine te onderhouden heeft: uw team bespaart tijd die het goed kan gebruiken, en uw bedrijf bespaart kosten die het kan missen.

Invouwen

U wilt niet van de ene op de andere UI hoeven overschakelen, maar u wilt ook bepaalde voorzieningen instellen zonder monnikenwerk in de EMC of PowerShell. Wij hebben ervoor gezorgd dat dat allemaal mogelijk is.

Pas gewoon de standaardfuncties aan die Microsoft u al via onze console heeft gegeven, en u kunt taken waarvoor normaal gesproken meerdere regels en wijzigingen nodig zijn (bijvoorbeeld het automatisch bijhouden van een witte lijst) met één klik op de knop uitvoeren.

 Invouwen

Met RPD (Recurrent Pattern Detection)

In welke taal dan ook We zoeken gewoon naar terugkerende patronen. Om welke tekst het ook gaat: als het spam is, onderscheppen we het. Uitvouwen

In elke tekst, zelfs als bepaalde gedeelten automatisch zijn gerandomiseerd of van menselijke bronnen afkomstig zijn (zoals berichten in openbare forums of gedigitaliseerde artikelen en boeken), herkennen we wat is herhaald. Op basis van deze patroonherkenning wordt blokkering toegepast.

Headerinhoud, codering, alle soorten informatie die misschien niet eens zichtbaar zijn voor de doorsnee gebruiker, kunnen worden geparseerd en afgezocht naar patronen die in miljoenen andere spam-e-mails over de hele wereld worden herhaald.

 Invouwen

Van een leverancier die door miljoenen wordt vertrouwd

Vertrouwd door Microsoft en Google Commtouch levert producten en diensten aan ondernemingen met miljoenen gebruikers, en ook aan ons. Uitvouwen 20 jaar ervaring Commtouch zet zich sinds jaar en dag in voor het opschonen, beschermen en beveiligen van berichtuitwisseling. Uitvouwen

Google, Toshiba en andere technologiegiganten zijn een partnerschap aangegaan met Commtouch en Exclaimer gebruikt de RPD-engine van Commtouch al 12 jaar.

Commtouch heeft een reputatie waarop onze tools en gebruikers kunnen bouwen, en een aantal van de grootste namen in de IT-wereld geeft ons gelijk.

 Invouwen

Hun Recurrent Pattern Detection-technologie is ongeëvenaard in de wereld van antispam. En zij hebben er kijk op: ze doen het al ruim 20 jaar.

Daarom vertrouwen we de Recurrent Pattern Detection-engine meer dan andere potentiële aanvullingen voor Exclaimer anti-spam: het komt van een leverancier die inzicht heeft in e-mail en de bedrijven die ermee werken.

Invouwen

In enkele minuten

Makkelijk in te stellen Downloaden en klaar: onze installatiewizard geeft u in enkele minuten alles wat u nodig heeft. Uitvouwen Gratis Exclaimer-ondersteuning Ondersteuning is gratis wanneer u onze software uitprobeert. We kunnen zelfs de configuratie voor u regelen via GoToAssist. Uitvouwen

We helpen u om binnen enkele minuten spam te blokkeren. Download eenvoudig onze installatiewizard en volg de 8 stappen.

Stel eenvoudig een beleid voor het automatisch bijhouden van witte of zwarte lijsten in, geef ons een e-mailadres waarnaar we berichten kunnen sturen en implementeer Anti-spam.

 Invouwen

We zijn een Microsoft Gold Partner met Microsoft Certified-software en Microsoft Certified IT-professionals die klanten zoals u ondersteunen. We hebben respect voor en inzicht in de resources die u gebruikt en we weten dat u totale betrouwbaarheid nodig heeft.

Laat ons de configuratie uitvoeren, u stapsgewijs begeleiden (zodat u er sneller vertrouwd mee raakt) of zelfs precies aangeven welke functies u nodig heeft voor optimaal profijt.

Invouwen

Wat nu?

Bekijk alle hulpbronnen voor meer informatie en download een gratis, volledig functionele proefversie. De wizard Setup leidt u door de installatie, zodat u binnen luttele seconden klaar bent om spam te blokkeren. Maar u kunt de software, zelfs in de proefperiode, ook door Exclaimer Support laten instellen. We bieden u dezelfde ondersteuning als onze bestaande klanten.

Exclaimer-producten zijn wereldwijd al in duizenden netwerken geïnstalleerd en verwerken miljoenen e-mails per dag voor een aantal van de grootste organisaties ter wereld. We weten dat zij tevreden zijn met onze producten en geloven dat u dat ook zult zijn.