“Exclaimer Auto Responder is een goed doordacht, veelomvattend en effectief product”Nathan Winters, Microsoft MVP,

Screenshots

Auto Responder heeft kant-en-klare sjablonen, zodat u het niet allemaal zelf hoeft te configureren: selecteer gewoon het soort automatische antwoord dat u nodig heeft, en u heeft er verder geen omkijken naar.

Gebruik voorwaarden en uitzonderingen met de operatoren 'en' en 'of' om te bepalen of één parameter, alle parameters of een aantal parameters waar of onwaar moeten zijn. U kunt alles in elke e-mail wijzigen, op basis van welke gegevens dan ook, zonder problemen.

Regels en antwoorden vormen samen beleidsrichtlijnen. U kunt zoveel beleidsrichtlijnen maken als u wilt, en er kunnen meerdere beleidsrichtlijnen op één e-mail worden toegepast, zodat u over een oneindig aantal mogelijkheden beschikt.

U kunt elk beleid uitsluitend in een bepaald datum- of tijdbereik laten toepassen. Als uw klantenserviceteam buiten werktijd een e-mail ontvangt, kan het de afzender dus onmiddellijk laten weten wanneer deze antwoord kan verwachten.

Zorg dat e-mails van het juridische team buiten kantooruren automatisch worden beantwoord, maar gebruik een interne versie als de afzender een medewerker van uw organisatie is en laat automatische beantwoording helemaal achterwege als de afzender zelf lid is van het juridische team.

Gebruik onze functie 'Volgend beleid' om op te geven dat het volgende beleid pas actief moet worden wanneer een andere regel is geactiveerd, of dat het achterwege moet worden gelaten als dat eerste beleid al is verwerkt. Controleer vervolgens met onze 'beleidstester' of de logica correct is.

U doet er goed aan om te controleren of een beleid goed werkt voordat u het implementeert. Onze beleidstester verschaft een grafische interface waarin u kunt zien wat er precies gebeurt in een scenario en waarom.

Voorspel en voorkom e-maillussen, voor totale gemoedsrust.

Of het nu een automatisch antwoord, omleiding, domeinwijziging of een nog ongebruikelijkere behoefte betreft, onze scenariowizard voorziet in een enorm arsenaal kant-en-klare beleidsrichtlijnen. U levert gewoon de voor u unieke gegevens (zoals adressen of namen), en wij doen de rest.

We helpen u uw eerste handtekening te maken, te bepalen wie deze moet ontvangen en er een voorbeeld van te bekijken op basis van de gegevens van uw gebruikers. Op die manier kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat algemenere namen of functietitels kloppen.