Het ontwerpen van een e-mailhandtekening is moeilijker dan het lijkt…

Een professionele e-mailhandtekening met goede branding vergt tijd en moeite om precies juist te zijn. Ze moet er in verschillende e-mailclients aantrekkelijk uitzien (Outlook, Gmail, Yahoo enz.) evenals op mobiele apparaten (iPhone, iPad, Android, Windows Phone enz.), ze moet beknopte contactgegevens bevatten, aan de wetgeving voor e-mails voldoen en in de gehele organisatie gelijkmatig zijn.

Geen wonder dus dat zo velen in moeilijkheden komen wanneer het erop aankomt, de perfecte e-mailhandtekening te creëren.

En dat is nu precies waar wij eraan te pas komen. Wij zijn de experten van de branche op het vlak van het ontwerpen of aanpassen van een merk aan het kanaal van de e-mailhandtekeningen, en wij maken voor onze gebruikers duizenden handtekeningen per jaar. Wij kunnen voor u een professionele HTML-handtekening creëren die in alle e-mailclients zal werken, er fantastisch zal uitzien en uw organisatie tegenover uw klanten zal promoten.

Wilt u meer dan één handtekening laten ontwerpen? Geen probleem!

Wij kunnen zo veel sjablonen voor e-mailhandtekeningen ontwerpen als u maar wilt. U bent de klant en wij zijn er om U te helpen! Neem nu contact met ons op om uw behoeften te bespreken.

Contact met ons opnemen
Ik kan Exclaimer aan eenieder ten zeerste aanbevelen.
Usha Shamana Schenck, Price, Smith & King LLP

Hoe dient een e-mailhandtekening eruit te zien?

Interne e-mailhandtekening

Toe te voegen aan e-mails die door werknemers aan anderen binnen een organisatie worden verzonden. Deze hebben een eenvoudiger ontwerp en omvatten basisinformatie zoals:

  • Naam
  • Functie en afdeling
  • Waar ze zich in het kantoor bevinden (gebruikt door grote organisaties en organisaties met meerdere locaties)
  • Telefoonnummer/extensie
  • Foto van de werknemer (een persoonlijker toets toevoegen)

Externe e-mailhandtekening

Dit zal aan de eerste e-mail worden toegevoegd die aan een externe contactpersoon verzonden wordt. Dit voorkomt dat het postvak van de ontvanger door te veel handtekeningeninhoud overbelast wordt.

De e-mailhandtekening zal de volledige contactgegevens van de werknemer bevatten:

  • Naam
  • Functie en afdeling
  • Telefoonnummer (met landnummer indien e-mails internationaal verzonden moeten worden)
  • Mobiel telefoonnummer, indien van toepassing
  • E-mailadres
  • Kantooradres

Daarenboven bevat de handtekening een juridische afwijzing van aansprakelijkheid overeenkomstig de internationale wetgeving inzake e-mails en bijkomende dynamische inhoud zoals pictogrammen van sociale media, campagnebanners enz.

Externe e-mailhandtekening (antwoordversie)

Wordt aan alle externe ontvangers verzonden en wordt gebruikt na de eerste e-mail die de werknemer verzonden heeft. Dit maakt van een eenvoudig ontwerp gebruik opdat het niet overweldigend werkt. De handtekening zal nog steeds de volledige contactgegevens van de gebruiker omvatten.

Bijkomende inhoud, zoals reclamebanners en links naar profielen op sociale media, vervolledigen de handtekening.

Hoe het ontwerpproces werkt

  • Stap 1.
    Selecteer gewoon, via ons portaal voor veilig betalen, hoeveel e-mailhandtekeningssjablonen u wilt dat wij ontwerpen.
  • Stap 2.
    Vul een korte creatieve synopsis in die aan ons ontwerpteam zal worden voorgelegd.
  • Stap 3.
    Ons ontwerpteam zal rechtstreeks met u overleggen om ervoor te zorgen dat u de perfecte handtekeningssjabloon verkrijgt.
  • Stap 4.
    Zodra u de laatste hand aan het ontwerp legt, e-mailen wij u de uiteindelijke bestanden. Als alternatief kunnen wij extra ondersteuning bieden bij het implementeren van de sjabloon in onze bekroonde software voor e-mailhandtekeningen.
  • Stap 5.
    Nu hebt u een schitterende e-mailhandtekening!

Als alternatief kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen; wij zullen uw vereisten graag per e-mail en/of telefonisch bespreken.

Aan de slag met uw op maat gesneden ontwerp voor e-mailhandtekeningen

Met prijzen vanaf € 99,00 per handtekening kunt u uw volledige spectrum aan handtekeningen op eenvoudige wijze laten creëren. Wenst u dit te kopen, doe dat dan vooral, of neem contact met ons op om andere manieren te bespreken waarop wij u van dienst zouden kunnen zijn.

Nu kopen Contact met ons opnemen

Ontvang onze handleiding E-mailhandtekeningen voor Dummies

Vraag uw GRATIS exemplaar vandaag nog aan

Handleiding aanvragen