Consultancy voor bedrijven

Ons team Microsoft Certified Exchange Professionals kan samenwerken met uw eigen ICT- experts om u te helpen met de implementatie en configuratie van onze software voor Exchange en Outlook. Wij helpen u graag met technische briefings, documentatie, procesplanning, en voor klanten van onze handtekeningsoftware staat ons eigen ontwerpteam klaar om u te helpen met uw ontwerp.

Wij bieden tevens verbeterde ondersteuning die is aangepast aan de behoeften van uw bedrijf; hiermee profiteert u van het hoogste niveau van ondersteuning dat u nodig heeft en wanneer u dit nodig heeft.

McDonalds, Morgan Stanley, Deloitte en vele andere multinationals profiteren van precies dit premium niveau van advies, ondersteuning en hulp.

  • Implementatie: vraag onze Microsoft Certified Exchange Professionals om Exclaimer te installeren, configureren en implementeren.
  • On-site: onze technische consultants kunnen met uw medewerkers samenwerken aan de implementatie van de software, kunnen technische briefings geven, documentatie opstellen en processen voor het beheer van veranderingen plannen. Waar nodig kunnen we onze diensten tevens op afstand bieden via TeamViewer.
  • Verbeterde support: profiteer van een onderhoudsovereenkomst die volledig op de behoeften van uw bedrijf is afgestemd. Geniet van het hoogste niveau van ondersteuning wanneer u dit nodig heeft.
  • Ervaring: al velen jaren heeft Exclaimer Support onze honderden bedrijfsklanten geholpen; profiteer van hun kennis en inzicht om de beste beslissingen te nemen voor uw omgeving.

Implementatie van ontwerp en merk

Vraag ons eigen ontwerpteam om zijn jarenlange gecombineerde ervaring toe te passen en uw handtekeningen te ontwerpen, precies zoals u ze wilt.

Wij kunnen uw merkidentiteit verder verfijnen en afstemmen op de specifieke vereisten van handtekeningen en kunnen robuuste, aantrekkelijke ontwerpen creëren die bruikbaar zijn op ieder apparaat, die altijd leesbaar zijn en die de integriteit van lange e-mailconversatie waarborgen.

Met 75 miljoen gebruikers wereldwijd

Miljoenen gebruikers wereldwijd vertrouwen op de producten van Exclaimer. Wij zijn een veelvuldig bekroonde Microsoft Gold Partner met ruim 15 jaar ervaring in de ondersteuning van enkele van 's werelds grootste ondernemingen.

Wat nu?

Neem contact op met Leon Neefjes voor een bespreking van uw vereisten en wat Exclaimer Support voor u kan doen.