Beheer centraal professionele Gmail-mailhandtekeningen voor alle G Suite-gebruikers

Maak en beheer e-mailhandtekeningen van de organisatie voor alle gebruikers van G Suite, allemaal via uw webbrowser.

G Suite email signatures managed in the Cloud via a web browser

Probeer de proefversie 14 dagen gratis

Probeer het nu gratis

Exclaimer Cloud - Signatures for G Suite is de beste cloudgebaseerde oplossing voor het centrale beheer van Gmail-handtekeningen. Ontwerp en beheer de e-mailhandtekeningen voor alle G Suite-gebruikers via een gebruiksvriendelijk webportal.

 • Elke G Suite-gebruiker krijgt een consistente, professionele e-mailhandtekening op elk apparaat, inclusief mobiele apparaten en Mac's.
 • Contactgegevens worden overgenomen uit uw Google-directory en automatisch samengevoegd tot e-mailhandtekeningen voor gebruikers. Voor elke gebruiker wordt gegarandeerd de juiste informatie opgenomen.
 • Maak Gmail-handtekeningen met een intuïtieve editor met slepen/neerzetten-functionaliteit die u volledige controle over uw ontwerp geeft.
 • U kunt allerlei elementen toevoegen, zoals reclamebanners, koppelingen naar sociale media, prijslogo's en een juridische disclaimer.
 • Alle Gmail-handtekeningen worden bestuurd via een webbrowser, u kunt in slechts enkele minuten meerdere handtekeningen maken en toewijzen aan groepen, Google Discussiegroepen of afzonderlijke gebruikers.
 • Het Exclaimer Cloud-platform biedt de hoogste cloudbeveiligingsniveaus en is ISO 27001:2013 gecertificeerd.

E-mailhandtekeningen voor G Suite beheren voor alle gebruikers

Bedrijfsbrede e-mailhandtekeningen, gemakkelijk en betrouwbaar

Exclaimer Cloud - Signatures for G Suite is het product van bijna twee decennia ervaring met het ontwikkelen van oplossingen voor het beheer van e-mailhandtekeningen. De Exclaimer Cloud-service heeft het ISO 27001:2013-certificaat voor informatiebeveiligingsbeheer, waarmee het de veiligste service voor e-mailhandtekeningen op de markt is.

 • Beheer uw Gmail-handtekeningen via een gebruiksvriendelijke webportal. Maak zoveel handtekeningen als u wilt en wijs ze in enkele minuten toe aan G Suite-gebruikers.
 • Maak Gmail-handtekeningen voor uw bedrijf met de handtekeningeditor met slepen/neerzetten-functionaliteit : u hoeft niet eens kennis van HTML te hebben.
 • De e-mailhandtekeningen worden toegevoegd aan mails die worden verzonden vanaf elk met internet verbonden apparaat. Gebruikers kunnen ook hun mailhandtekening zien in Gmail wanneer ze een e-mailbericht schrijven.
Zien hoe het werkt
Ontwerp en beheer de e-mailhandtekeningen voor alle G Suite-gebruikers via een gebruiksvriendelijk webportal.Haal meer uit uw e-mailhandtekeningen voor G Suite met dynamische elementen zoals reclamebanners, koppelingen naar sociale media en prijslogo's.De handtekeningeditor met slepen/neerzetten-functionaliteit voor G Suite is geschikt voor zowel beginners als ervaren IT-gebruikers.
Alle screenshots bekijken

Professionele en dynamische Gmail-handtekeningen

Met Exclaimer Cloud - Signatures for G Suite maakt u in enkele minuten e-mailhandtekeningen; u hebt alleen een moderne webbrowser nodig om te beginnen.

 • Maak e-mailhandtekeningen met de handtekeningeditor met slepen/neerzetten-functionaliteit of kies een van de sjablonen uit de bibliotheek om als basis te gebruiken.
 • Elke wijziging in een handtekeningelement ziet u meteen weerspiegeld in het voorbeeldvenster.
 • Handtekeningen kunnen worden toegewezen aan afzonderlijke G Suite-gebruikers, Google Discussiegroepen of zelfs aan groepen personen op basis van attributen als woonplaats of functieaanduiding.
 • Maak een aparte handtekening voor antwoorden of interne mails. Exclaimer Cloud weet automatisch welke handtekening moet worden toegepast.
 • Voldoe aan de e-mailregelgeving van uw land met een juridische disclaimer.
 • De handtekening van iedere G Suite-gebruiker wordt automatisch gevuld met zijn of haar contactgegevens uit de Google-directory van uw organisatie.
 • Stem e-mailhandtekeningen af met marketingcampagnes door een reclamebanner toe te voegen en de functie voor datum- en tijdplanning te gebruiken.
 • Als u hulp nodig hebt met het ontwerpen van een handtekening, kan het sjablonenteam van Exclaimer u helpen.
 • Maak handtekeningen persoonlijker door voor elke gebruiker een foto toe te voegen aan de Gmail-handtekening.

Ontvang onze handleiding E-mailhandtekeningen voor Dummies

Vraag uw GRATIS exemplaar vandaag nog aan

Handleiding aanvragen

Gratis proefperiode

Maak meteen professionele Gmail-handtekeningen met een gratis proefversie voor 14 dagen van Exclaimer Cloud - Signatures for G Suite.

Gratis proefperiode