Screenshots

Exclaimer Cloud – Signatures for G Suite wordt geleverd met standaard handtekeningsjablonen voor Gmail.

Ontwerp een Gmail-handtekening van de grond af aan met de gebruikersvriendelijke editor of neem een van de vele sjablonen van professionele handtekeningen als uitgangspunt voor uw eigen ontwerp.

Maak meerdere Gmail-handtekeningen voor uw G Suite-gebruikers.

Gebouwd voor gebruikers van elk IT-niveau. U ontwerpt en beheert alle e-mailhandtekeningen centraal via een gebruikersvriendelijk portaal dat u kunt bereiken met elke internetbrowser.

De contactgegevens van G Suite-gebruikers worden automatisch aangevuld met gegevens uit de Google-directory.

De contactgegevens van gebruikers worden automatisch uit uw Google-directory overgenomen, dus u hoeft alleen maar op te geven waar de gegevens moeten worden ingevoegd.

Geef uw G Suite-gebruikers een aparte, kortere handtekening voor antwoorden en interne mails.

U kunt verschillende Gmail-handtekeningen maken voor elke Google Discussiegroep en een verkorte versie maken voor antwoordberichten of interne mails.

Voeg dynamische elementen toe aan uw e-mailhandtekening voor G Suite.

Doe meer met uw e-mailhandtekening. Voorzie e-mails van dynamische marketinginhoud zoals socialmedia-iconen, al dan niet tijdelijke promotiebanners of logo's van gewonnen prijzen.

Sleep moeiteloos handtekeningelementen naar het ontwerp van uw Gmail-handtekening.

Sleep moeiteloos handtekeningelementen naar het ontwerp van uw Gmail-handtekening.

De stijl van e-mailhandtekeningen voor G Suite kan worden aangepast aan de richtlijnen voor de huisstijl van uw organisatie.

Pas de stijl van het ontwerp van de handtekening eenvoudig aan, aan de huisstijlrichtlijnen van uw organisatie.

Voeg een foto van G Suite-gebruikers toe aan hun Gmail-handtekening.

Maak de e-mailhandtekeningen van uw G Suite-gebruikers persoonlijker door een gebruikersfoto toe te voegen.

Gebruik uw e-mailhandtekeningen voor G Suite gedurende een bepaalde periode.

Voeg eenvoudig een promotiebanner toe aan uw Gmail-handtekening en stel vooraf in wanneer deze moet worden getoond, weer moet worden verwijderd of toe is aan een update.

Gmail-handtekeningen kunnen worden toegewezen aan afzonderlijke G Suite-gebruikers, Google Discussiegroepen of een hele organisatie.

Wijs handtekeningen toe door middel van specifieke gebruikerseigenschappen zoals afdeling, functie, standplaats etc.

De Signature Rules Tester laat zien welke handtekening zal worden toegepast bij een bepaalde gebruiker wannof juist met een externe ontvangeeer deze mailt met een interne ontvanger.

De Signature Rules Tester laat zien welke handtekening zal worden toegepast bij een bepaalde gebruiker wannof juist met een externe ontvangeeer deze mailt met een interne ontvanger.

Gratis proberen

Maak meteen professionele Gmail-handtekeningen met een gratis proefversie voor 14 dagen van Exclaimer Cloud - Signatures for G Suite.

Gratis proberen