Beheer e-mailhandtekeningen centraal in Office 365 via de cloud

Ontwerp professionele e-mailhandtekeningen die automatisch worden toegevoegd aan alle e-mails uit Office 365, allemaal geregeld in de cloud.

Office 365 email signatures managed in the Cloud via a web browser

Probeer Exclaimer Cloud gratis 14 dagen uit

Creëer binnen enkele seconden perfecte e-mailhandtekeningen voor Office 365

Gratis proberen

Ontwerp, distribueer en beheer eenvoudig de e-mailhandtekeningen van uw medewerkers, ongeacht of ze nu mailen vanaf een pc, Mac of mobiel apparaat.

 • Aan mail van gebruikers van Office 365 wordt een volledige, dynamische en professionele e-mailhandtekening toegevoegd wanneer ze vanaf welk apparaat dan ook een bericht verzenden, inclusief smartphones, tablets en Macs.
 • Beheer alle handtekeningen in Office 365 vanaf een internetbrowser. Een slimme en inventieve interface ontworpen voor gebruikers van elk technisch niveau.
 • Met onze gebruiksvriendelijke editor kunt u een handtekening van de grond af aan opbouwen of een van de vele bestaande sjablonen kiezen en die als startpunt gebruiken.
 • Voeg contactgegevens uit uw Office 365 Directory toe, zodat u zeker weet dat iedere gebruiker de juiste informatie in zijn e-mailhandtekening heeft staan. Maak daarna elke handtekening persoonlijk door het toevoegen van individuele foto’s.
 • Zodra je een nieuwe mail opent in Outlook, dan ziet de gebruiker zijn handtekening. Bij meerdere toegekende handtekeningen kunnen ze een keuze maken uit het drop-down menu in Outlook.
 • Voeg eenvoudig extra elementen aan de handtekening toe, zoals socialmedia-iconen, promotiebanners, juridische disclaimers en meer. U kunt zelfs een specifieke handtekening instellen voor uw marketingcampagne, met een start- en einddatum.
 • Handtekeningen worden toegevoegd aan uw e-mailberichten door Exclaimers regionale Azure-servers, die de e-mailberichten daarna terugsturen naar uw Office 365.
 • Deze service is gebouwd met het hoogste beveiligingsniveau en heeft het ISO 27001:2013-certificaat gekregen. Meer informatie

E-mailhandtekeningen in de cloud voor Office 365

Signatures for Office 365 has received great reviews across the board. Signature for Office 365 is a huge hit with industry professionals.

Vernieuwende technologie ontwikkeld door 's werelds meest toonaangevende leverancier van e-mailhandtekeningen

Met meer dan 15 jaar ervaring en de feedback van meer dan 75 miljoen gebruikers hebben we de nieuwe generatie oplossingen voor e-mailhandtekeningenbeheer gemaakt. Deze oplossing heeft het ISO 27001:2013-certificaat voor informatiebeveiligingsbeheer gekregen. Exclaimer Cloud - Signatures for Office 365 maakt gebruik van de meest recente technologie en is de nieuwe ´standaard´ voor het ontwerpen van professionele e-mailhandtekeningen voor Office 365.

 • Gebruik Exclaimer Cloud via een eenvoudig te gebruiken internetportaal. De gebruikersinterface is zo intuïtief dat letterlijk iedereen binnen een paar minuten een e-mailhandtekening kan maken, ontwerpen en beheren.
 • Via verbindingen in Office 365 wordt de mailstroom van Office 365 verzonden naar de Azure-servers van Exclaimer die zich in Microsoft Cloud-databases over de gehele wereld bevinden.
 • Onze regionale, load-balanced Azure-servers voegen een e-mailhandtekening toe aan alle e-mails die verzonden worden van ieder apparaat, en verzenden de mail weer terug naar Office 365. Geen enkele e-mail verlaat ooit de Microsoft Cloud-omgeving.
Zien hoe het werkt
Hoe werkt Exclaimer Cloud - Signatures for Office 365?
Gebouwd voor gebruikers van elk IT-niveau. U ontwerpt en beheert alle e-mailhandtekeningen centraal via een gebruikersvriendelijk portaal dat u kunt bereiken met elke internetbrowser.Doe meer met uw e-mailhandtekening. Voorzie e-mails van dynamische marketinginhoud zoals socialmedia-iconen, al dan niet tijdelijke promotiebanners of logo's van gewonnen prijzen.Ieder element van een e-mailhandtekening, bijvoorbeeld de juridische disclaimer, kan bijgewerkt en direct toegepast worden
Alle screenshots bekijken

E-mailhandtekeningen in de moderne tijd

Exclaimer Cloud - Signatures for Office 365 is ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak en eenvoud. Ieder ontwerp voor een e-mailhandtekening is mogelijk dankzij onze unieke gebruikersvriendelijke editor.

 • Ontwerp uw e-mailhandtekening van de grond af aan met onze gebruikersvriendelijke editor of maak een keuze uit een bibliotheek met professionele handtekeningsjablonen. U kunt zelfs een handtekening creëeren als een bitmap, met embedded weblinks of in de vorm van een volle afbeelding.
 • Gebruik de Signature Rules Tester om te testen welke e-mailhandtekening zal worden toegevoegd voor een bepaalde gebruiker.
 • Ieder handtekeningelement kan bijgewerkt en direct toegepast worden.
 • E-mailhandtekeningen maken gebruik van contactgegevens uit uw Office 365 Directory, zoals e-mailadres, telefoonnummer en functietitel.
 • Voeg individuele foto’s van uw medewerkers toe aan al uw Office 365-handtekeningen, om een persoonlijke touch te geven aan uw e-mailcommunicatie.
 • Wijs eenvoudig professionele Office 365-handtekeningen toe aan een gebruiker/afdeling of ga een stap verder en wijs handtekeningen toe op basis van specifieke verzendeigenschappen.
 • Stel verschillende e-mailhandtekeningen op voor externe en interne berichten.
 • Wilt u een banner toevoegen aan uw Office 365-handtekening voor bijvoorbeeld een beurs of een speciale aanbieding? Stel dit eenvoudig in en deze wordt dan automatisch toegevoegd en weer verwijderd op de door u ingegeven data.
 • Voldoe aan de internationale e-mailvoorschriften met een juridische disclaimer.

Ontvang onze handleiding E‑mailhandtekeningen voor Dummies

Vraag uw GRATIS exemplaar vandaag nog aan

Handleiding aanvragen

Gratis proberen

U bent slechts een paar klikken verwijderd van een geweldige ervaring met een nieuwe e-mailhandtekening. Begin vandaag nog met uw gratis proefperiode van Exclaimer Cloud - Signatures for Office 365.

Gratis proberen