Beheer e-mailhandtekeningen centraal in Office 365 via de cloud

Ontwerp professionele e-mailhandtekeningen die automatisch worden toegevoegd aan alle e-mails uit Office 365, allemaal geregeld in de cloud.

Office 365 email signatures managed in the Cloud via a web browser

Probeer Exclaimer Cloud gratis 14 dagen uit

Creëer binnen enkele seconden perfecte e-mailhandtekeningen voor Office 365

Probeer het nu gratis

Met Exclaimer Cloud kunnen bedrijven met Office 365 centraal e-mailhandtekeningen opstellen en beheren voor iedere gebruiker die e-mail verzendt vanaf eender welk apparaat.

 • Aan mail van gebruikers van Office 365 wordt een volledige, dynamische en professionele e-mailhandtekening toegevoegd wanneer ze vanaf welk apparaat dan ook een bericht verzenden, inclusief smartphones, tablets en Macs.
 • Beheer alle handtekeningen in Office 365 vanaf een internetbrowser. Een slimme en inventieve interface ontworpen voor gebruikers van elk technisch niveau.
 • Met onze Office 365 handtekeningen editor kunt u een handtekening van het begin af aan creëren of een handtekeningenontwerp uit de sjablonenbibliotheek kiezen.
 • Voeg contactgegevens uit uw Office 365 Directory toe, zodat u zeker weet dat iedere gebruiker de juiste informatie in zijn e-mailhandtekening heeft staan. Maak daarna elke handtekening persoonlijk door het toevoegen van individuele foto’s.
 • Zodra je een nieuwe mail opent in Outlook, dan ziet de gebruiker zijn handtekening. Bij meerdere toegekende handtekeningen kunnen ze een keuze maken uit het drop-down menu in Outlook.
 • Voeg eenvoudig extra elementen aan de handtekening toe, zoals sociale mediapictogrammen, promotiebanners, juridische disclaimers en meer. U kunt zelfs een specifieke handtekening instellen voor uw marketing campagne, met een start en einddatum.
 • Handtekeningen worden toegevoegd aan uw email berichten door Exclaimers regionale Azure-servers, die de email berichten hierna terugsturen naar uw Office 365.
 • Deze service is gebouwd met het hoogste beveiligingsniveau en heeft het ISO 27001:2013-certificaat gekregen. Meer informatie

E-mailhandtekeningen in de cloud voor Office 365

Signatures for Office 365 has received great reviews across the board. Signature for Office 365 is a huge hit with industry professionals.

Vernieuwende technologie ontwikkeld door 's werelds toonaangevende leverancier van e-mailhandtekeningen

Met meer dan 15 jaar ervaring en de feedback van meer dan 50 miljoen gebruikers hebben we de nieuwe generatie oplossingen voor e-mailhandtekeningenbeheer gemaakt. Deze oplossing heeft het ISO 27001:2013-certificaat voor informatiebeveiligingsbeheer gekregen. Exclaimer Cloud - Signatures voor Office 365 maakt gebruik van de meest recente technologie en is de nieuwe ´standaard´ voor het ontwerpen van professionele e-mailhandtekeningen voor Office 365.

 • Gebruik Exclaimer Cloud via een eenvoudig te gebruiken internetportaal. De gebruikersinterface is zo intuïtief dat letterlijk iedereen binnen een paar minuten een e-mailhandtekening kan maken, ontwerpen en beheren.
 • Via verbindingen in Office 365 wordt de mailstroom van Office 365 verzonden naar de Azure-servers van Exclaimers die zich in Microsoft Cloud-databases over de gehele wereld bevinden.
 • Onze regionale, load-balanced Azure-servers voegen een e-mailhandtekening toe aan alle e-mails die verzonden worden van ieder apparaat, en verzenden de mail weer terug naar Office 365. Geen enkele e-mail verlaat ooit de Microsoft Cloud-omgeving.
Zien hoe het werkt
Hoe werkt Exclaimer Cloud - Signatures voor Office 365?
Het programma is gebouwd voor gebruikers van ieder IT-niveau en u kunt alle e-mailhandtekeningen ontwerpen en beheren via een eenvoudig te gebruiken portaal, toegankelijk vanaf iedere internetbrowser.Laat uw e-mailhandtekening meer doen met dynamische marketinginhoud als sociale mediapictogrammen, promotiebanners en logo's van gewonnen prijzen.Ieder element van een e-mailhandtekening, bijvoorbeeld de juridische disclaimer, kan bijgewerkt en direct toegepast worden
Alle screenshots bekijken

E-mailhandtekeningen in de moderne tijd

Exclaimer Cloud - Signatures for Office 365 is ontwikkeld voor gebruiksgemak en eenvoud. Ieder ontwerp voor een e-mailhandtekening is mogelijk dankzij onze unieke sjabloonbewerker.

 • Ontwerp uw e-mailhandtekening met onze Office 365 handtekeningen editor of maak een keuze uit een bibliotheek met professionele handtekeningsjablonen. U kunt zelfs een handtekening creëeren als een bitmap, met embedded web links of in de vorm van een volle afbeelding.
 • Als het juiste sjabloon er voor u niet tussen staat, kunnen wij een op maat gemaakte handtekening voor u ontwerpen.
 • Ieder handtekeningelement kan bijgewerkt en direct toegepast worden.
 • E-mailhandtekeningen maken gebruik van contactgegevens uit uw Office 365 Directory, zoals e-mailadres, telefoonnummer en functietitel.
 • Voeg individuele foto’s van uw medewerkers toe aan al uw Office 365 handtekeningen, om een persoonlijke touch te geven aan uw email communicatie.
 • Wijs eenvoudig professionele Office 365 handtekeningen toe aan een gebruiker/afdeling of ga verder door handtekeningen toe te wijzen gebaseerd op specifieke verzend eigenschappen.
 • Stel verschillende e-mailhandtekeningen op voor externe en interne berichten.
 • Wilt u een banner toevoegen voor bijvoorbeeld een beurs of een speciale aanbieding? Voeg deze eenvoudig toe aan de Office 365 handtekening en deze wordt automatisch verwijderd op een vooraf ingegeven datum.
 • Voldoe aan de internationale e-mailvoorschriften met een juridische disclaimer.

Ontvang onze handleiding E-mailhandtekeningen voor Dummies

Vraag uw GRATIS exemplaar vandaag nog aan

Handleiding aanvragen

Gratis proefperiode

U bent slechts een paar klikken verwijderd van een geweldige ervaring met een nieuwe e-mailhandtekening. Begin vandaag nog met uw gratis proefperiode van Exclaimer Cloud - Signatures for Office 365.

Gratis proefperiode