“Dat bedoel ik nou met goede software.”Justin Walton, Sensible Computing Solutions

Seksueel getinte beelden filteren voor Exchange

Elke afbeeldingsbijlage van e-mails die door uw Exchange-server worden verwerkt, wordt gescand op seksueel getinte inhoud, en er wordt een risico aan elke afbeelding toegewezen. Als een van de bijlagen de vooraf ingestelde risicodrempel overschrijdt, wordt de e-mail (inclusief alle bijlagen) opgeslagen voor handmatige inspectie en wordt een aantal verdere optionele maatregelen getroffen. Zo kan de e-mail worden geblokkeerd of doorgestuurd naar een supervisor, of allebei. Het hele proces duurt milliseconden en levert amper extra belasting voor uw servers.

Onze filtertechnologie is specifiek ontworpen om beelden snel te scannen op kenmerken die aangeven dat het beeld mogelijk van seksueel getinte aard is, en tegelijk het risico van fout-positieven te minimaliseren. Onze hoogpresterende en schaalbare e-maildatabase zorgt ervoor dat alle e-mails die uw risicodrempel overschrijden, veilig worden opgeslagen voor later.

Opslaan

Waarschuwen

Disclaimer toevoegen

Blokkeren

Het loopt als een trein, heel gebruikersvriendelijk- Alexis van Reenan, Fairheads Benefits Services

Met flexibiliteit & controle

U maakt beleidsrichtlijnen die definiëren welke e-mails u wilt controleren, het risiconiveau dat u accepteert, en de actie die moet worden uitgevoerd bij overschrijding van het risico. Misschien wilt u bijvoorbeeld meer gevoelige filters toepassen op e-mails van front-end-medewerkers, en verdachte e-mails blokkeren, terwijl u voor Operations-medewerkers waarschijnlijk een beleid met minder gevoelige filters hanteert en alleen disclaimers toevoegt.

Met beleidsregels kunt u voorwaarden en uitzonderingen combineren op basis van Active Directory-kenmerken zoals lidmaatschap van een groep of organisatie-eenheid, om uiterst flexibele lijsten van afzenders en ontvangers te maken. We hebben klanten die zelfs speciale AD-groepen creëren, zodat ze beter kunnen letten op specifieke personen zoals nieuwe medewerkers en eerdere overtreders.

U kunt ook verschillende acties gebruiken. Zo wilt u een verdachte e-mail misschien doorlaten maar een interne toezichthouder, supervisor of beheerder als BCC-geadresseerde toevoegen. Het kan zijn dat u bezorging aan de beoogde ontvanger wilt blokkeren of dat u de e-mail wilt doorlaten maar de afzender en ontvanger wilt waarschuwen voor de mogelijke overtreding door een disclaimer aan de berichttekst toe te voegen.

En gemoedsrust

U kunt zoveel beleidsrichtlijnen opstellen als u wilt, zodat u regels en follow-upacties kunt combineren op een manier die voor uw organisatie zinvol is. Maar wat u ook doet, elke e-mail die de risicodrempel van het toepasselijke beleid overschrijdt, wordt opgeslagen in onze langetermijndatabase en kan later te allen tijde worden opgehaald, bekeken en doorgestuurd.

Wat nu?

Raadpleeg de hulpbronnen op deze website voor meer informatie. Wanneer u klaar bent, kunt u een gratis, volledig functionele proefversie van Image Analyzer downloaden. In de proefperiode krijgt u van ons volledige ondersteuning.

Exclaimer-producten zijn al in duizenden netwerken over de hele planeet geïnstalleerd en verwerken miljoenen e-mails per dag in een aantal van de grootste organisaties ter wereld. We weten dat zij tevreden zijn met onze producten en geloven vast dat u dat ook zult zijn.