Video's

Het archiveren van e-mail hoeft geen aanslag op uw bankrekening te zijn. Daarom biedt Exclaimer Mail Archiver alle voordelen van e-mailarchivering aan tegen een redelijke prijs voor alle organisaties.

Bekijk onze video van 4 minuten en leer hoe u in minder dan 5 minuten e-mail kunt gaan archiveren.

Het almaar doorzoeken van irrelevante e-maildata is duur. Het kan zelfs leiden tot boetes en sancties opgelegd door rechters met weinig geduld voor bedrijven die onvolledig of niet tijdig informatie (kunnen) verstrekken bij een eDiscovery-dataonderzoek.

U bent wettelijk verantwoordelijk voor de naleving van wet- en regelgeving door uw bedrijf, hoe zit dat eigenlijk met e-mail?

E-mail is een vitaal communicatiemiddel voor uw bedrijf. Dus hoe weet u nu wat mensen zeggen?

Als IT-beheerder wilt u snelle, kleine Exchange-opslagplekken waarvan u eenvoudig een back-up kunt maken. Uw gebruikers hebben e-mail nodig om zaken te doen, en dus willen ze niet graag iets weggooien dat ze in de toekomst misschien nodig hebben. En dat is meestal alles!

Exclaimer Mail Archiver biedt de eindgebruiker aanzienlijke voordelen:

Uw team verstuurt iedere dag honderden e-mails die belangrijk zijn voor uw organisatie, dat geldt nagenoeg voor iedere afdeling.

Op zoek naar specifiek technisch informatiemateriaal voor Mail Archiver? Ga dan naar onze Knowledge base en leer hoe u meer uit uw software kunt halen.

Knowledge base