“Gaaf product, bedankt.”Artur Sot, Personalization Mall

Plaats foto's van medewerkers in Outlook, Sharepoint en Lync

Met Exclaimer Outlook Photos kunt u personeelsfoto's importeren in Active Directory-kenmerken zoals thumbnailPhoto en jpegPhoto. Zo kunt u alle medewerkers een foto in het Outlook-deelvenster Personen, hun SharePoint-profiel en Microsoft Lync geven.

We koppelen foto's automatisch aan namen of andere gegevens in de Active Directory. De gebruiker Karen Green wordt bijvoorbeeld aan haar foto in KarenGreen.jpg gekoppeld, zodat u er geen omkijken naar heeft. En zelf als uw foto's geen duidelijke namen hebben, zal de klus u met onze importwizard niet moeilijk vallen.

En maak u geen zorgen als uw foto's van een verkeerd formaat zijn: ze worden automatisch bijgesneden en gecentreerd zodat u de juiste inhoud en de juiste maat foto's krijgt. We zetten ze zelfs om in zwart-wit als u dat liever heeft.

En het gaat niet alleen om importeren. Met onze vertrouwde en intuïtieve interface kunt u naar iedereens foto bladeren, en op verschillende containers in uw AD filteren, zodat u niet wordt overstelpt als u in een grote organisatie werkt. Ook meerdere domeinen kunnen we uitstekend afhandelen.

Of misschien in uitgaande e-mails?

Outlook Photos kan alleen foto's aan uw AD toevoegen, dus iemand buiten uw organisatie, in een heel ander netwerk, krijgt uw foto niet te zien in het Outlook-deelvenster Personen.

Maar met onze handtekeningsoftware voor Exchange en voor Outlook kunt u iedereens e-mailhandtekening centraal beheren en uw foto toevoegen aan elke e-mail die u verstuurt, aan wie dan ook.

En wat nog het beste is, u kunt regels instellen om te bepalen in welke e-mails foto's worden weergegeven. Zo kunt u voor uw medewerkers van de klantenservice een foto presenteren, maar voor uw IT-medewerkers niet.

Het loopt als een trein, heel gebruikersvriendelijk- Alexis van Reenan, Fairheads Benefit Services

En het kost niets

U krijgt de volledige versie met alle functies – gratis.

U hoeft geen licentie te kopen en er ontbreken geen functies in het product dat u downloadt. Het is geen gratis versie: de enige versie is altijd gratis.

Of ze nu bij een technologiegigant of bij een adviesbureau met 20 mensen werken, duizenden beheerders met in totaal of 3 miljoen gebruikers wereldwijd vertrouwen op Outlook Photos om foto's aan de AD toe te voegen.

Wat nu?

Download Outlook Photos wanneer u klaar bent, en plaats namen bij gezichten.

Exclaimer-producten zijn al in duizenden netwerken over de hele planeet geïnstalleerd en verwerken miljoenen e-mails per dag in een aantal van de grootste organisaties ter wereld. We weten dat zij tevreden zijn met onze producten en geloven vast dat u dat ook zult zijn.