“Gaaf product, bedankt.”Artur Sot, Personalization Mall

Maak van een bedrijf een gemeenschap

In Outlook Geef alle medewerkers een foto naast hun naam in Outlook. Uitvouwen In SharePoint Laat uw foto in SharePoint-profielen, -projecten en -lijsten verschijnen. Uitvouwen

Gebruikers en groepen kunnen binnen enkele seconden foto's krijgen in het deelvenster Outlook Connector voor sociale netwerken (ook wel het deelvenster Personen genoemd).

Outlook haalt de foto's op uit het Active Directory-veld thumbnailphoto, en we kunnen al uw foto's in een kwestie van seconden batchgewijs in dat veld importeren, voor alle gebruikers.

 Invouwen

SharePoint gebruikt niet hetzelfde Active Directory-fotoveld als Outlook, maar we we ondersteunen ze allemaal, dus u kunt nog steeds de foto van elke gebruiker in de essentiële samenwerkingstool van Microsoft zien.

U kunt foto's toevoegen aan gebruikersprofielen, kalenders, lijsten, en zelfs versiegeschiedenissen. Wij leveren de foto's, u kunt ze gebruiken hoe u maar wilt.

 Invouwen
In Lync Plaats foto's naast namen in contactpersonenlijsten en chatsessies. Uitvouwen Automatisch koppelen Vertel ons waar uw foto's zijn en laat de rest aan ons over: we zorgen zelfs dat ze automatisch aan medewerkers worden gekoppeld. Uitvouwen

Geef Microsoft snelst groeiende geïntegreerde communicatieplatform ook een sociaal tintje – met foto's naast de naam van de gebruiker in chatsessies en naast zijn/haar vermelding in de lijst met contactpersonen.

En we kunnen u helpen om foto's van gebruikers centraal te beheren en op afstand bij te werken, zodat u hun foto's voor de hele organisatie kunt standaardiseren.

 Invouwen

Het bestand KarenGreen.jpg zou bijvoorbeeld automatisch aan het profiel van Karen Green worden gekoppeld, of u kunt foto's koppelen op basis van andere Active Directory-gegevens (niet alleen namen), zoals personeelsnummers.

Natuurlijk kunt u de koppeling goedkeuren voordat we importeren, bijvoorbeeld als u zich zorgen maakt dat de map waaruit wordt geïmporteerd, twee bestanden met bijna identieke namen bevat.

 Invouwen
Batchgewijs importeren U hoeft elke foto niet apart te selecteren. Vertel ons gewoon waar we ze kunnen vinden. Uitvouwen ​Geen wijzigingen nodig U hoeft geen wijzigingen aan te brengen aan Outlook, Exchange, SharePoint of andere software. Uitvouwen

Of ze nu in een netwerkmap, op een flashstation of op een andere opslaglocatie staan, wij halen al uw bestanden in één keer op en voegen ze toe aan de Active Directory.

Als u dit wilt, kunt u elke foto – of de huidige, als er een is – vlak vóór het importeren zelfs nog even bekijken, zodat u zeker weet dat de juiste wordt toegevoegd.

 Invouwen

Outlook Photos is eenvoudig een importtool. We hebben allerlei mogelijkheden en functies ingebouwd die u waarschijnlijk nodig zult hebben, maar we vragen u nooit om wijzigingen aan te brengen aan Exchange, Outlook of uw hulpbronnen.

We zijn Microsoft Gold Partner, met Microsoft Certified-software en Microsoft IT-professionals aan boord. Dat hebben we gerealiseerd door veilige, solide, betrouwbare producten te leveren die geen gevaar vormen voor de Microsoft-technologie waarop u bouwt.

Invouwen

Met Active Directory-integratie

Foto's automatisch bijsnijden In het Outlook-deelvenster Personen worden foto's in een bepaald formaat weergegeven. Wij zorgen dat uw foto's automatisch op maat worden gesneden. Uitvouwen Bestaande foto's controleren Bekijk de foto's die gebruikers al hebben in de AD, en filter op medewerkers die er nog een nodig hebben. Uitvouwen

We weten dat u niet handmatig honderden of duizenden personeelsfoto's wilt bewerken, dus we kunnen zorgen dat foto's automatisch worden bijgesneden, zodat ze in het Outlook-deelvenster Personen passen.

Op die manier krijgt Outlook het benodigde fotoformaat, zonder dat u er met MS Paint aan hoeft te prutsen.

Invouwen

Het kan zijn dat bepaalde medewerkers al een foto in de AD hebben en dat u deze wilt aanpassen aan de nieuwe foto's die al hun collega's krijgen. Of misschien wilt u iedereens foto opnieuw bijwerken: wij bieden functies waarmee dat kan.

U kunt de bestaande foto's van gebruikers bekijken en beslissen of u ze wilt vervangen. Nog beter: u kunt alleen de gebruikers bekijken die nog geen foto hebben.

 Invouwen

Gratis

Volledig functioneel Het is niet zomaar een 'gratis versie': het hele product, compleet met alle functies, is en blijft gratis. Uitvouwen 3 miljoen bij de laatste telling Miljoenen gebruikers, duizenden bedrijven en een ontwerpprijs later, en het is nog steeds gratis. Uitvouwen

Dit is geen proefversie: we vragen u niet een licentie te kopen, of te betalen om bepaalde voorzieningen te activeren. Outlook Photos is helemaal gratis, voor nu en altijd.

U krijgt de meest actuele, complete versie van Outlook Photos, al betaalt u geen cent.

Invouwen

Of u nu een technologiegigant of een kleine ondernemer bent, er is al een bedrijf van uw formaat dat gebruikmaakt van Outlook Photos.

Het is dan misschien gratis, maar het heeft al het vertrouwen van beheerders overal ter wereld, in een aantal van de grootste, meest vooraanstaande organisaties – en ook in enkele van de kleinste en nieuwste.

Onze miljoenen gebruikers hebben ons ook geholpen de Readers' Choice Award van MSexchange.org te winnen. Met dit kwaliteitsmerkteken behoren eventuele twijfels over de betrouwbaarheid van onze software toch echt tot het verleden.

Invouwen

Of ook in externe e-mails

Voor externe contactpersonen Zorg dat klanten en zakelijke partners uw foto ook te zien krijgen. Uitvouwen Met volledige controle U beslist welke contactpersonen en welke e-mails een foto krijgen. Uitvouwen

Als de ontvanger van uw e-mail zich niet in uw domein bevindt, krijgt hij alle foto's die u heeft toegevoegd, niet te zien. In zekere zin kan Outlook Photos dus alleen foto's weergeven in e-mails aan collega's. Maar met handtekeningsoftware kunt u in alle e-mails foto's weergeven.

Bekijk onze handtekeningsoftware voor Exchange en Outlook. We kunnen zelfs zorgen dat voor alle gebruikers automatisch een vCard wordt gegenereerd en als bijlage aan hun e-mails wordt toegevoegd (maar alleen wanneer ze dat willen), zodat contactpersonen al hun gegevens met één klik in Outlook kunnen importeren.

Invouwen

Alle collega's met Outlook 2010, SharePoint en Lync kunnen foto's zien, maar de regel-engine in onze handtekeningsoftware kan per contactpersoon verschillende inhoud weergeven.

Voeg alleen foto's toe aan e-mails van het salesteam, zodat Ted van Sales zijn klanten een brede glimlach kan toeflitsen, maar Jo van de boekhouding haar contactpersonen niet afschrikt.

 Invouwen

In enkele minuten

Overal te installeren U hoeft het niet op uw domeincontroller of Exchange-server te installeren. Uitvouwen Overal toepassen Waar ze ook zijn, als ze zich in uw domein bevinden, kunt u hun foto's beheren. Uitvouwen

Download het naar uw bureaublad en doe alles daar. We weten dat u geen overbodige software aan belangrijke programma's wilt laten vastknopen, dus u kunt Outlook Photos op praktisch elke pc in uw netwerk gebruiken.

Zolang u bent aangemeld als domeinbeheerder, kunt u à la minute al uw Active Directory-foto's bijwerken. Dus het is snel en veilig.

Invouwen

Misschien heeft u telewerkers die een VPN-verbinding gebruiken of zich via internet bij SharePoint aanmelden. Het werkt allemaal. Ze krijgen dezelfde functionaliteit als u op kantoor.

Omdat uw profielfoto aan Active Directory is toegevoegd, kunt u de foto zien en weergeven in alle berichten, waar u ook bent, vooropgesteld dat uw programma (en de software van de ontvangers) de AD kan zien.

 Invouwen

En nu?

Download nu en doe er uw voordeel mee. Vergeet niet: Outlook Photos is gebruikersvriendelijk en gratis, nu en altijd.

Exclaimer-producten zijn wereldwijd al in duizenden netwerken geïnstalleerd en verwerken miljoenen e-mails per dag voor een aantal van de grootste organisaties ter wereld. We weten dat zij tevreden zijn met onze producten en geloven dat u dat ook zult zijn.