E-mailhandtekeningen die geheel door uw Exchange-server beheerd worden

Creëer een sjabloon voor e-mailhandtekeningen, gebruikmakend van tekst, afbeeldingen en dynamische velden, met specifieke handtekeningssoftware voor Exchange.

Email signatures on all devices using signature software for Microsoft Exchange

Signature Manager Exchange Edition van Exclaimer is de bekroonde softwareoplossing voor handtekeningen voor 2016/2013/2010/2007 die automatisch professionele e-mailhandtekeningen aan alle e-mails van een onderneming toevoegt.

 • Beheer centraal alle e-mailhandtekeningen van uw organisatie die door Exchange verwerkt worden.
 • Verkrijg op alle e-mails gelijk ogende handtekeningen met automatisch ingevulde gegevens zoals namen, afdelingen en functietitels die uit uw Active Directory gehaald worden.
 • Ontwerp de perfecte sjabloon voor e-mailhandtekeningen met logo’s, juridische disclaimers, marketingbanners, links naar sociale media en nog veel meer.
 • Varieer e-mailhandtekeningen voor verschillende teams en afdelingen.
 • Verkrijg volledige HTML-handtekeningen op alle apparaten, met inbegrip van mobiele telefoons (iPhone, Blackberry, Android-toestellen, iPad enz.).
 • Met één enkele klik kunt u via Exchange iedere handtekening in uw organisatie eenvoudig updaten en verspreiden.
 • De eindgebruikers hoeven helemaal niets te doen om een nieuwe e-mailhandtekening te krijgen.

Waarom heeft u software voor e-mailhandtekeningen nodig?

Ik kan de handtekeningssoftware van Exclaimer aan elkeen aanbevelen. Dit is wat Exchange mist.
Ratish Nair
Ratish Nair Microsoft Exchange MVP

Krijg de volledige controle over handtekeningen dankzij omvattende policies

Leg de voorwaarden voor e-mailhandtekeningen vast met een volledig assortiment van uitgebreide policies. Eén policy kan regels in werking zetten aan de hand waarvan u kunt beslissen welke gebruiker een bepaalde e-mailhandtekening dient te krijgen.

Ontwerp eenvoudig regels zodat verschillende afdelingen verschillende e-mailhandtekeningen krijgen, d.w.z. dat u de verkoopafdeling een handtekening met een reclamebanner kunt geven en de juridische afdeling een handtekening met een lange afwijzing van aansprakelijkheid.

Gebruik op datums gebaseerde regels om een reclamebanner voor een aanstaand evenement of een speciale aanbieding toe te voegen en deze vervolgens automatisch te verwijderen/updaten wanneer het nodig is.

Creëer handtekeningen die enkel voor intern gebruik zijn en voor specifieke omstandigheden ontworpen zijn.

Krijg langere handtekeningen op de eerste e-mail en stel daaropvolgende antwoorden met handtekeningen in die enkel de essentiële gegevens bevatten.

Baseer regels op gegevens die enkel Exchange kan vastleggen, d.w.z. de e-mailontvanger, verzendingsdatum enz.

Controleer uw handtekeningen alvorens ze in de praktijk te brengen. Gebruik de Policy Tester, die een grafische interface biedt van wie een bepaalde handtekening zal krijgen.

Handtekeningen die gemaakt zijn voor gebruik met Microsoft Exchange

Met op een Exchange-server geïnstalleerde software voor e-mailhandtekeningen kunnen IT-beheerders ervoor zorgen dat alle gebruikers een volledige, dynamische en professionele e-mailhandtekening hebben zonder dat ze iedere pc in een organisatie onder handen hoeven te nemen.

 • Alle inhoud wordt op de Exchange-server geladen; het is dus gegarandeerd dat alles op alle e-mailhandtekeningen toegepast zal worden.
 • Zet alle e-mailhandtekeningen van ongeformatteerde tekst volledig in HTML om, ongeacht het toestel van waarop de e-mail verzonden wordt, met inbegrip van mobiele telefoons, d.w.z. smartphones (iPhone, Blackberry, Android-producten enz.) en tablet-pc’s (iPads).
 • Pas alle updates meteen toe middels Exchange, opdat e-mailhandtekeningen bijvoorbeeld een recente Tweet in een feed van sociale media kunnen weergeven, met een nauwkeurigheid tot op de seconde.
 • Elke gebruiker krijgt dezelfde e-mailhandtekening, ongeacht diens locatie, en krijgt geen mogelijkheid om de individuele handtekening aan te passen.
Microsoft Exchange 2016 Microsoft Exchange 2013
Microsoft Exchange 2010 Microsoft Exchange 2007
Exclaimer Signature Manager for Outlook

Willen verschillende werknemers in uw organisatie hun handtekening kiezen en, terwijl ze typen, kijken hoe hun e-mails zullen ogen?

Signature Manager Outlook Edition is de perfecte partner voor Signature Manager Exchange Edition, en beide softwareapplicaties zijn ontworpen om samen te werken. Het stelt gebruikers op eenvoudige wijze in staat hun e-mailhandtekening bij verzending te kiezen en ze te bekijken terwijl ze hun bericht typen. U kunt ook het lettertype en formaat van alle e-mails specificeren en sommige gebruikers controle over hun contactgegevens toestaan.

Bij aankoop met Signature Manager Exchange Edition krijgt u Outlook Edition voor de helft van de prijs.

Ontvang onze handleiding E-mailhandtekeningen voor Dummies

Vraag uw GRATIS exemplaar vandaag nog aan

Handleiding aanvragen
Design Professional Email SignaturesDistribute Signatures to all StaffPull User Data from Active Directory
Alle screenshots bekijken

Laat ons uw handtekeningen voor u ontwerpen

Hebt u moeite om de perfecte e-mailhandtekening te creëren? Vindt u het lastig, iets unieks voor uw onderneming te scheppen? Laat ons dan al het harde werk voor u doen!

Ons ontwerpteam heeft handtekeningen voor duizenden organisaties gecreëerd; zij zijn de experten op het vlak van ‘best practice’ voor e-mailhandtekeningen. Wij kunnen voor u een professionele HTML-handtekening met dynamische inhoud ontwerpen, die perfect bij uw merkprofilering past, we kunnen beslissen wie ze dient te ontvangen en ze voorafgaandelijk bekijken met de contactgegevens van uw gebruikers.

Neem vandaag contact met ons op over onze ontwerpservice voor e-mailhandtekeningen. Denk eraan: wij kennen onze waar, en wij waren het die het Officiële boek inzake handtekeningen schreven.

Creëer de perfecte handtekeningssjabloon met afbeeldingen, tekst en dynamische velden

Combineer statische tekst met afbeeldingen zoals een bedrijfslogo; vervolgens voegt u dynamische gegevens toe zoals de naam of functie van de verzender, teneinde een sjabloon voor e-mailhandtekeningen te creëren die bij uw organisatie past.

 • Gebruik de krachtige editor om precies die e-mailhandtekening te creëren die u wilt, of kies een sjabloon uit onze uitgebreide bibliotheek.
 • Gebruik een e-mailhandtekening om de ‘brand awareness’ te verhogen en jegens de ontvangers een professioneel imago te tonen.
 • Creëer reclamebanners voor evenementen, verkoopacties en andere activiteiten.
 • Laat gebruikers uw profiel op sociale media ‘volgen’ of ‘delen’ middels aanklikbare knoppen in uw e-mailhandtekening.
 • Gebruik de functie ‘socialemediastrook’ om een vooraf gecreëerde en op maat aan te passen strook met knoppen van sociale media in te voegen.
 • Een dynamisch gegenereerde QR-code toevoegen met dynamische samenvoegingsvelden die gepersonaliseerd worden met de details van iedere gebruiker.
 • Verbeter e-mailhandtekeningen met persoonlijke of bedrijfsonderscheidingen en -certificeringen.

Signature Manager Exchange Edition is de Microsoft Certified-opvolger voor Mail Disclaimers, de meermaals bekroonde oplossing voor e-mailhandtekeningen.

MSExchange.org Readers Choice Award Winner Certified for Windows Server 2012

Geef de marketingafdeling de vrijheid om sjablonen voor e-mailhandtekeningen te ontwerpen zonder dat de IT-afdeling een kostelijke en tijdrovende oplossing hoeft te implementeren.

Exclaimer Template Editor is onze multifunctionele handtekening-editor die de marketingafdeling in staat stelt, sjablonen voor e-mailhandtekeningen te scheppen zonder dat er complexe en kostbare resources van de IT aan te pas hoeven te komen. Deze krachtige, Microsoft Certified-software is compatibel met Signature Manager Exchange Edition, Outlook Edition en onze Auto Responder-software.

Weet u niet zeker wat sommige van onze functies inhouden? Praat met een verkoopadviseur die alles kan uitleggen waar Signature Manager Exchange Edition toe in staat is.

Contact met ons opnemen