Aankoopinformatie

Licenties

De licentie voor Signature Manager Exchange Edition is gebaseerd op het aantal gebruikers.
Dat wil zeggen dat uw totaal aantal gebruikers niet groter mag zijn dan het aantal dat vermeld is in uw licentie.

Wilt u meer gebruikers aan uw bestaande licentie toevoegen, neemt u dan contact op met ons salesteam.

Template Editor

De Template Editor is onderdeel van onze ‘marketing-toolkit’. Met de Template editor kunnen gebruikers handtekeningen maken en bijwerken zonder dat zij toegang nodig hebben tot essentiële IT-bronnen zoals Exchange-servers. U moet een Template Editor-licentie aanschaffen voor iedere computer waarop het geïnstalleerd is.

Software Maintenance Agreement

Als u de Signature Manager Exchange Edition koopt, moet u tegelijk een Software Maintenance Agreement (SMA) aanschaffen.
Als uw SMA verloopt, heeft u geen recht meer op de aanzienlijke voordelen. Neem contact op met ons salesteam om uw SMA te vernieuwen.

U kunt een SMA van 1 jaar of 3 jaar kopen. Een SMA van 3 jaar biedt gemak en een aanzienlijke korting. Bekijk de pagina met prijzen voor het vernieuwen van de SMA voor Signature Manager Exchange Edition.

Offertes

Neem contact op met ons salesteam voor een offerte. Online aanvragen is ook mogelijk.

Kopen

U kunt Signature Manager Exchange Edition kopen via onze onlinewinkel of door contact op te nemen met ons salesteam.

Online bestellen

U betaalt met uw creditcard of u dient een inkooporder in via onze onlinewinkel. Lees de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op een online-aankoop.

Bestellen via ons salesteam

U kunt een bestelling aan ons salesteam doorgeven onder vermelding van uw contactgegevens per fax, e-mail of telefoon. U ontvangt dan een bestelformulier en de algemene voorwaarden.
Betalen gaat via ons beveiligde online betaalsysteem door middel van een bankoverschrijving of creditcardbetaling.

Creditcards/betaalkaarten

We accepteren Visa, Mastercard en American Express.

Valuta

We accepteren betalingen in Amerikaanse dollar, euro, Britse pond, Australische dollar en Canadese dollar. Als u online betaalt, kunt u alleen betalen in de munteenheid die in uw regio gebruikt wordt. Om een andere munteenheid te kiezen, selecteert u de overeenkomstige regio.

Uw licentie aanvragen

Na aankoop van Signature Manager Exchange Edition ontvangt u per mail een licentiesleutel met 25 tekens en instructies over het gebruik van de licentie.

Geen retourneringen

Omdat er een gratis proefperiode van 30 dagen voorafgaat aan de aankoop van Signature Manager Exchange Edition gaan wij ervan uit dat u getest heeft of het product geschikt is voor uw doeleinden. Daarom kunt u het product na aankoop niet retour aanbieden.

Terug naar Prijs