Beheer e-mailhandtekeningen centraal in Office 365

Gebruik specifieke software om juridisch conforme e-mailhandtekeningen te creëren die aan het huismerk zijn aangepast, voor alle e-mails die via Microsoft Office 365 verzonden worden.

On-premises email signature software for Office 365

Met Exclaimer Signature Manager Office 365 Edition kan een organisatie e-mailhandtekeningen centraal ontwerpen en met behulp van Office 365 aan alle personeelsleden verdelen.

 • Verdeel met gemak e-mailhandtekeningen van Office 365 binnen de organisatie.
 • Laat gebruikers hun e-mailhandtekening in Office 365 bekijken terwijl ze hun bericht schrijven.
 • Geef afdelingen verschillende emailhandtekeningen, naar gelang hun professionele functie binnen de organisatie.
 • Haal gebruikersgegevens automatisch uit de directory Office 365.
 • Creëer meerdere e-mailhandtekeningen zodat gebruikers de best passende voor hun berichten kunnen selecteren uit het drop-downmenu van Office 365.
 • Update alle e-mailhandtekeningen van Office 365 uit één centrale console en krijg zodoende de ultieme controle.
 • Ontwerp meerdere handtekeningen met dynamische inhoud zoals reclamebanners, links naar sociale media, artwork voor marketing, wettelijk conforme afwijzingen van aansprakelijkheid en nog veel meer.

Totale handtekeningencontrole voor Office 365

Signature Manager is de perfecte oplossing voor e-mailhandtekeningen voor Office 365
Alexis van Reenen Fairheads Benefits Service

De krachtigste e-mailhandtekeningensoftware voor de krachtigste Microsoft Office-applicatie

Bied uw gebruikers de meest uniforme, de professioneelste en de meest juridisch conforme software die beschikbaar is en wel voor alle e-mails van Office 365.

Er is geen behoefte aan een Exchange-server, en u ontvangt alle details van gebruikers via de Office 365-directory van uw organisatie.

Voorkom lege regels in e-mailhandtekeningen wanneer er directoryvelden ontbreken.

Creëer een sjabloon voor e-mailhandtekeningen met behulp van de krachtige HTML-sjablooneditor, die verbazend eenvoudig te beheren valt.

Update alle e-mailhandtekeningen van Office 365-gebruikers, met automatisch ingevulde contactgegevens, middels één eenvoudige klik.

Alle functies werken onmiddellijk na installatie, zonder behoefte aan bijkomende configuraties of aanpassingen.

Ontvang onze handleiding E-mailhandtekeningen voor Dummies

Vraag uw GRATIS exemplaar vandaag nog aan

Handleiding aanvragen

Beheer Office 365-handtekeningen met door u gecreëerde policies

Creëer specifieke policies voor Office 365 om in de kijker te zetten welke elementen in een e-mailhandtekening dienen te verschijnen. Zodra ze met een handtekeningensjabloon gecombineerd is, krijgen alle gebruikers van Office 365 dezelfde e-mailhandtekening.

 • Test of alle policies correct werken in de Policy Tester van de software alvorens de nieuwe e-mailhandtekening op alle gebruikers van Office 365 toe te passen.
 • Coördineer marketingcampagnes middels e-mailhandtekeningen met reclamebanners die zodanig kunnen worden ingesteld dat ze wanneer nodig automatisch verwijderd/bijgewerkt kunnen worden.
 • Gesofisticeerde technologie met ‘rules engines’ maakt het mogelijk, verschillende e-mailhandtekeningen naargelang de functie/afdeling toe te wijzen met behulp van Office 365-directorygroepen, OU en andere kenmerken.
 • Laat gebruikers hun contactgegevens waar toepasselijk bewerken, terwijl u de controle over alle lettertypekenmerken van e-mailhandtekeningen handhaaft.
 • Creëer e-mailhandtekeningen met een eenvoudig ontwerp voor interne gebruikers en gedetailleerde met volledige contactgegevens voor wanneer u naar een externe ontvanger verzendt.
 • Gebruik voor de dynamische velden van de e-mailhandtekening gegevens die uit het tekstcorpus van het bericht, de contactgegevens van de gebruikers en de ontvanger worden gehaald.

Verander uw e-mailhandtekening in een krachtig communicatie-instrument

Creëer talloze e-mailhandtekeningssjablonen voor verschillende doeleinden. Voeg statische tekst, bedrijfsafbeeldingen en dynamische inhoud toe om uw organisatie in de kijker te zetten.

Gebruik de ingebouwde WYSIWYG-editor om op maat gesneden ontwerpen voor e-mailhandtekeningen te creëren, of maak gebruik van de inbegrepen, uitvoerige sjablonenbibliotheek.

Kondig belangrijke evenementen aan, speciale promoties en andere nieuwtjes uit het bedrijf, waarbij u voor marketingdoeleinden van het e-mailhandtekeningenkanaal gebruikmaakt.

Zet uw merk in de kijker met behulp van een voordelig, hoogwaardig communicatie-instrument voor marketing.

Verhoog de getrouwheid van de klanten en accumuleer volgers op sociale media met behulp van een ‘socialemediastrook’, compleet met interactie sociale pictogrammen voor alle e-mailhandtekeningen.

Laat uw klanten weten dat u de beste op uw terrein bent door van e-mailhandtekeningen gebruik te maken om de aandacht op onderscheidingen in de branche en bedrijfscertificeringen te vestigen.

Neem vandaag contact met ons op/praat met ons om meer over Signature Manager for Office 365 Edition aan de weet te komen.

Contact met ons opnemen