Beheer e-mailhandtekeningen centraal in Office 365

Creëer e-mailhandtekeningen voor alle e-mails die via Microsoft Office 365 verzonden worden; perfect in huisstijl en conform de geldende wet- en regelgeving.

On-premises email signature software for Office 365

Met Exclaimer Signature Manager Office 365 Edition ontwerpt een organisatie e-mailhandtekeningen voor het hele bedrijf en kent deze toe aan de verschillende personeelsleden.

 • Verdeel met gemak e-mailhandtekeningen binnen de organisatie.
 • Laat gebruikers hun e-mailhandtekening bekijken terwijl ze een bericht opstellen.
 • Geef verschillende afdelingen, verschillende e-mailhandtekeningen
 • Haal gebruikersgegevens uit de directory Office 365 en voeg ze automatisch toe.
 • Creëer meerdere e-mailhandtekeningen en laat gebruikers de meest geschikte kiezen uit een drop-downmenu.
 • Update alle e-mailhandtekeningen van Office 365 vanaf één centrale werkplek.
 • Ontwerp meerdere handtekeningen met dynamische inhoud zoals reclamebanners, links naar social media, artwork voor marketing, juridische disclaimers en nog veel meer.

100% controle op alle e-mailhandtekeningen in uw Office 365-omgeving

Signature Manager is de perfecte oplossing voor e-mailhandtekeningen voor Office 365
Alexis van Reenen Fairheads Benefits Service

De krachtigste e-mailhandtekeningensoftware voor de krachtigste Microsoft Office-applicatie

Bied uw gebruikers de meest consistente, meest professionele en meest juridisch conforme software beschikbaar en wel voor alle e-mails van Office 365.

Er is geen Exchange-server nodig, u ontvangt alle details van gebruikers via de Office 365-directory van uw organisatie.

Voorkom lege regels in e-mailhandtekeningen wanneer er directoryvelden ontbreken.

Creëer e-mailhandtekeningen met behulp van de krachtige HTML-editor, die verbazend eenvoudig te beheren is.

Update alle e-mailhandtekeningen van Office 365-gebruikers, met automatisch ingevulde contactgegevens, met één eenvoudige klik.

Alle functies werken onmiddellijk na installatie, zonder behoefte aan bijkomende configuraties of aanpassingen.

Ontvang onze handleiding E‑mailhandtekeningen voor Dummies

Vraag uw GRATIS exemplaar vandaag nog aan

Handleiding aanvragen

Beheer Office 365-handtekeningen met door u gecreëerde policies

Creëer specifieke policies (beleid) voor Office 365 die bepalen welke elementen juist wel of juist niet in een e-mailhandtekening horen te verschijnen. Zodra de policies gekoppeld zijn aan de verschillende handtekeningen, krijgen alle gebruikers van Office 365 de juiste consistente e-mailhandtekening.

 • Test of alle policies correct werken in de Policy Tester van de software voordat nieuwe e-mailhandtekeningen op alle gebruikers van Office 365 worden toegepast.
 • Coördineer marketingcampagnes met e-mailhandtekeningen uitgerust met reclamebanners die zo ingepland worden dat ze automatisch gepubliceerd, verwijderd, bijgewerkt of vervangen kunnen worden door een nieuwe banner.
 • Geavanceerde technologie met ‘rules engines’ maakt het mogelijk, verschillende e-mailhandtekeningen aan de hand van bijvoorbeeld functie/afdeling toe te wijzen met behulp van Office 365-directorygroepen, OU en andere kenmerken.
 • Laat gebruikers hun contactgegevens waar nodig zelf bewerken, terwijl u de controle over de huisstijl houdt.
 • Creëer e-mailhandtekeningen met een eenvoudig ontwerp voor intern mailverkeer en meer gedetailleerde ontwerpen voor berichten richting externe ontvangers.
 • Gebruik voor de dynamische velden van de e-mailhandtekening data uit de tekst van het bericht en/of uit de contactgegevens van de verzender en ontvanger.

Verander uw e-mailhandtekening in een krachtig communicatie-instrument

Creëer talloze e-mailhandtekeningen voor verschillende doeleinden. Voeg statische tekst, bedrijfsafbeeldingen en dynamische inhoud toe om uw organisatie in de kijker te spelen.

Gebruik de ingebouwde WYSIWYG-editor om op maat gesneden ontwerpen voor e-mailhandtekeningen te creëren, of maak gebruik van de inbegrepen, uitvoerige sjablonenbibliotheek.

Kondig belangrijke evenementen aan, speciale promoties en andere nieuwtjes uit het bedrijf, waarbij u voor marketingdoeleinden van het e-mailhandtekeningenkanaal gebruikmaakt.

Promoot uw merk met behulp van een voordelig, hoogwaardig communicatie-instrument voor marketing.

Verhoog de loyaliteit van klanten en verhoog het aantal volgers op social media met behulp van een ‘socialmediastrook’, compleet met interactieve socialmedia-iconen voor alle e-mailhandtekeningen.

Bewijs aan uw klanten dat u koploper bent op uw terrein door hen, via uw e-mailhandtekeningen, te wijzen op uw professionele onderscheidingen en bedrijfscertificeringen.

Meer weten over Signature Manager for Office 365 Edition? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Contact