Ontwerp, beheer en verspreid e-mailhandtekeningen voor Outlook, OWA en Office 365

Creëer en implementeer e-mailhandtekeningen voor alle gebruikers binnen uw organisatie met robuuste handtekeningssoftware voor Outlook.

Email signatures for Microsoft Outlook and OWA

Signature Manager Outlook Edition van Exclaimer is de meermaals bekroonde softwareoplossing voor e-mailhandtekeningen voor Microsoft Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 en 2003, Outlook Web Access (OWA) en Office 365.

 • Maakt het mogelijk, e-mailhandtekeningen rechtstreeks naar de Outlook-client van een eindgebruiker te verspreiden.
 • Combineer statische tekst met afbeeldingen en dynamische gegevens om beklijvende e-mailhandtekeningssjablonen voor Outlook te creëren.
 • Creëer regels op basis van de gebruikerskenmerken in de Active Directory (AD), waarbij u verschillende teams verschillende e-mailhandtekeningen toekent.
 • Installeer deze op om het even welke Windows-machine in uw netwerk, bijvoorbeeld op een pc in de marketingafdeling.
 • Laat gebruikers hun Outlook-handtekening kiezen terwijl ze een bericht typen. Geef gebruikers meerdere e-mailhandtekeningen zodat ze zelfs handmatig diegene die ze willen, kunnen selecteren uit het drop down-menu van Outlook.
 • Voeg reclamebanners en pictogrammen van sociale media toe, zodat u e-mailhandtekeningen als bijkomend marketingkanaal kunt gebruiken.
 • Beheer het lettertype en formaat van alle e-mailhandtekeningen.

Waarom heeft u software voor e-mailhandtekeningen nodig?


Exclaimer creëert de beste beheersoftware voor handtekeningen van de markt. Hij is goed ontworpen, goed geschreven, goed ondersteund en uiterst stabiel.
Robert Pearman Microsoft MVP, Windows Server voor MKB’s

De juiste handtekening voor het juiste Outlook

Geef werknemers professionele e-mailhandtekeningen, compleet met profilering van het bedrijfsmerk en een conforme juridische disclaimer, in alle huidige versies van Outlook vanaf 2003.

 • Er is geen noodzaak aan een Exchange-server, een lokale installatie of add-ins van Outlook.
 • Vermeld handtekeningen op alle e-mails die via Outlook Web Access (OWA) verzonden worden. De software is eveneens compatibel met OWA voor iOS, zodat u kwalitatief hoogstaande e-mailhandtekeningen voor iPhones en iPads kunt beheren.
 • Er is slechts één klik vanaf een werkstation nodig, en ieder personeelslid ontvangt de correcte e-mailhandtekening in diens Outlook-client, met automatisch ingevulde contactgegevens uit de AD.
Microsoft Outlook 2013 Microsoft Outlook Web Access
Exclaimer Signature Manager for Exchange

Wilt u e-mailhandtekeningen op mobiele telefoons? Zou u graag kwalitatief hoogstaande HTML-handtekeningen kunnen toevoegen aan e-mails die vanaf een smartphone of tablet-pc verzonden worden?

Signature Manager Exchange Edition werkt perfect met Signature Manager Outlook Edition om ervoor te zorgen dat alle apparaten die uw Exchange-server gebruiken, volledige HTML-handtekeningen hebben en zodoende uw professionele imago jegens eindgebruikers handhaven, ongeacht waarvandaan een e-mail verzonden wordt.

Signature Manager Exchange Edition is voor de helft van de prijs verkrijgbaar indien aangekocht met Outlook Edition.

Ontvang onze handleiding E-mailhandtekeningen voor Dummies

Vraag uw GRATIS exemplaar vandaag nog aan

Handleiding aanvragen

Beheer handtekeningen met behulp van regels waarover u de controle hebt

Creëer krachtige regels om vast te leggen wat in de e-mailhandtekening van een gebruiker wordt getoond. Combineer deze met handtekeningssjablonen om policies voor alle e-mails aan te maken.

 • Gebruik de flexibele en intuïtieve ‘rules engine’ van de software om met behulp van Active Directory-groepen, OU of andere kenmerken verschillende e-mailhandtekeningen toe te wijzen op basis van afdeling en/of functie.
 • Stel een policy voor actiebanners voor een evenement in, zoals een seizoenspromotie, die wanneer nodig automatisch verwijderd wordt.
 • Stel grootte, kleur en formaat van het lettertype van iedere e-mailhandtekening in en geef gebruikers de mogelijkheid om Microsoft Word te gebruiken om hun contactgegevens te bewerken.
 • Creëer verschillende e-mailhandtekeningen voor nieuwe berichten en antwoorden, en geef uw verkoopteam een set e-mailhandtekeningen die aan de huidige promotionele behoeften beantwoorden.
 • Gebruik voor de dynamische velden van de e-mailhandtekening gegevens uit de inhoud van het bericht, de afzender en de ontvanger.
 • Gebruik de Policy Tester om alle e-mailhandtekeningen grondig te testen vooraleer ze bij de gebruikers geïmplementeerd worden.

Laat ons uw handtekeningen voor u ontwerpen

Hebt u moeite om de perfecte e-mailhandtekening te creëren? Vindt u het lastig, iets unieks voor uw onderneming te scheppen? Laat ons dan al het harde werk voor u doen!

Ons ontwerpteam heeft handtekeningen voor duizenden organisaties gecreëerd; zij zijn de experten op het vlak van ‘best practice’ voor e-mailhandtekeningen. Wij kunnen voor u een professionele HTML-handtekening met dynamische inhoud ontwerpen, die perfect bij uw merkprofilering past, we kunnen beslissen wie ze dient te ontvangen en ze voorafgaandelijk bekijken met de contactgegevens van uw gebruikers.

Neem vandaag contact met ons op over onze ontwerpservice voor e-mailhandtekeningen. Denk eraan: wij kennen onze waar, en wij waren het die het Officiële boek inzake handtekeningen schreven.

Ontwerp e-mailhandtekeningssjablonen met professionele merkprofilering

Stel sjablonen in die gebruikmaken van statische tekst, afbeeldingen zoals uw bedrijfslogo en dynamische velden voor namen, functies en telefoonnummers van werknemers.

 • Creëer de perfecte e-mailhandtekening met de polyvalente editor of kies een sjabloon uit de omvattende bibliotheek.
 • Gebruik het kanaal van e-mailhandtekeningen als marketinginstrument met reclamebanners die evenementen, promoties en dies meer in de kijker zetten.
 • Gebruik een e-mailhandtekening om de ‘brand awareness’ te verhogen en jegens de ontvangers een professioneel imago te tonen.
 • Voeg aan alle e-mailhandtekeningen volledig interactieve pictogrammen van sociale media toe, zodat klanten een verbinding met uw Facebook, Twitter, LinkedIn enz. kunnen maken.
 • Voeg QR-codes die naar een URL linken aan handtekeningen toe, en personaliseer ze met de contactgegevens van een gebruiker.
 • Voeg bijkomende inhoud aan e-mailhandtekeningen toe, zoals bedrijfsonderscheidingen en ondernemingscertificeringen.

Exclaimer Signature Manager Outlook Edition heeft meerdere accolades van MSExchange.org gewonnen in hun Readers’ Choice Awards.

Ieder jaar dat Signature Manager Outlook Edition werd genomineerd, won het steevast en heeft hiermee een recordaantal van zes MSExchange.org Readers’ Choice Awards gewonnen.

MSExchange Readers Choice Winner 2016  MSExchange Readers Choice Winner 2015  MSExchange Readers Choice Winner 2014  MSExchange Readers Choice Winner 2013  MSExchange Readers Choice Winner 2011  MSExchange Readers Choice Winner 2010

Laat de marketingafdeling sjablonen voor e-mailhandtekeningen creëren, bewerken en beheren, zonder dat toegang tot de Exchange-server vereist is.

Exclaimer Template Editor is de opzichzelfstaande bewerkingstool voor handtekeningssjablonen, te gebruiken met onze meervoudig bekroonde, Microsoft Certified-oplossingen. Aangezien Template Editor compatibel met Signature Manager Outlook Edition, Exchange Edition en Auto Responder is, stelt het de marketingafdeling in staat, e-mailhandtekeningssjablonen te creëren en te beheren zonder dat aan essentiële IT-resources geraakt moet worden; ze krijgen de rechtstreekse controle.

Wilt u meer weten over Signature Manager Outlook Edition? Neem vandaag contact met ons op.

Contact met ons opnemen