Hoe verleng ik mijn Exclaimer-SMA?

Stuur een e-mail naar verkoop@exclaimer.nl of, als u rechtstreeks contact heeft onderhouden met iemand bij Exclaimer, vraag deze contactpersoon dan om u te helpen bij het doorvoeren van de verlenging. We staan klaar om u van dienst te zijn.

Kan ik korting krijgen?

Ja. Met de SMA voor 3 jaar bespaart u 20% per jaar en hoeft u bovendien niet telkens opnieuw te verlengen: hierdoor bespaart u tijd, inspanning en kosten.

Waarom verlengen?

De voordelen, zoals updatebeveiliging, upgradebeveiliging, technische ondersteuning op afstand via GoToAssist, telefoon, e-mail en VOIP, worden het best beschreven op de Exclaimer SMA-overzichtspagina.

Hoe pas ik mijn verlengde SMA-licentie toe?

Na het aanschaffen van de verlenging krijgt u via e-mail een nieuwe licentie toegestuurd. Deze e-mail bevat een bijlage met instructies voor het toepassen van uw licentie. De instructies zijn ook te vinden op de pagina met hulpbronnen voor het betreffende product op deze site.

Kan ik voortijdig verlengen?

Ja. U kunt uw SMA verlengen voordat deze verloopt of overstappen op een SMA voor 3 jaar wanneer u maar wilt. Uw nieuwe SMA gaat in dat geval gewoon in op de datum waarop uw huidige overeenkomst verloopt.

Hoe weet ik of de SMA is verlopen?

De ondersteuningsstatus van de software wordt weergegeven op het tabblad Licensing (Licenties), maar als u hulp nodig heeft, stuur dan gerust een e-mail naar help@exclaimer.com.