“It takes me less than a minute to update all signatures without leaving my desk.”Jesmond Navarro, Verdala International School

Laat het marketingteam handtekeningsjablonen maken, bewerken en beheren

Maak handtekeningsjablonen met statische tekst, afbeeldingen en dynamische velden voor gebruik in Signature Manager Exchange Edition, Outlook Edition en producten voor automatische beantwoording. Het marketingteam kan de sjablonen rechtstreeks in uw sjablonenbibliotheek bewerken zonder ze te hoeven exporteren en importeren, en de wijzigingen worden onmiddellijk in het product toegepast. U krijgt dezelfde krachtige WYSIWYG-bewerkfuncties van onze serverproducten, maar vanaf iedere willekeurige pc.

 • Voeg dynamische velden voor contactgegevens toe die voor iedere gebruiker automatisch worden ingevuld.
 • Voeg afbeeldingen, links en dynamische inhoud toe. Toon een RSS-feed, links naar sociale media en meer.
 • Voeg statische tekst toe en beheer de opmaak: lettertype, -grootte en kleur.
 • Het marketingteam kan sjablonen rechtstreeks in het product bewerken zonder deze te moeten importeren en exporteren.

Template Editor is de zelfstandige tool voor het bewerken van handtekening- en disclaimersjablonen voor ons assortiment bekroonde Microsoft Certified-producten. Ga naar Kopen of selecteer Template Editor wanneer u een van onze producten aanschaft via onze website of ons salesteam.

Met plug-and-play sociale media en dynamische inhoud

Plaats een strook voor sociale media, met de juiste officiële pictogrammen van sociale netwerken die klaar zijn om met uw profiel te worden gekoppeld of om de gewenste webfunctie (bijvoorbeeld activering van een 'Volgen' op Twitter) uit te voeren.

 • Vooraf geconfigureerde strook voor sociale media met links voor Twitter, Facebook, LinkedIn en meer.
 • Gebruik onze functies 'RSS-feed' en 'Inhoud van bestand' om inhoud uit recente tweets, statussen of andere sociale feeds in uw handtekening weer te geven.
 • Promoot evenementen, uitverkoop en andere campagnes met een bannerafbeelding die automatisch wordt bijgewerkt zodra uw campagne verandert of afloopt.
Exclaimer maakt de beste software voor e-mailhandtekeningen op de markt. Paul Moline
Lindsay Automotive Group

Alle krachtige, gebruiksvriendelijke functies uit onze geïntegreerde sjabloondesigner zijn beschikbaar in de zelfstandige tool Template Editor.

 • Het marketingteam kan sjablonen rechtstreeks in het product bewerken zonder deze te moeten importeren en exporteren.
 • Voeg dynamische velden toe aan de URL's in uw hyperlinks om gepersonaliseerde URL's te genereren en houd klikken en verkeer bij in Google Analytics.
 • Voeg een vooraf opgemaakt 'adresblok' toe met de juiste gegevens en regeleinden en kies zelfs welke regionale opmaak u wilt gebruiken, zoals VK-stijl voor de Engelse adresindeling.
 • En voeg een vooraf ingedeeld 'persoonlijk blok' toe met de belangrijkste contactgegevens die e-mailgebruikers willen opnemen: naam, titel, e-mailadres, enz.

Eerst testen en bekijken, dan implementeren

Controleer dat alles precies volgens uw ontwerp wordt weergegeven met gebruik van de functie 'Voorbeeld'.

 • Bekijk hoe dynamische velden eruitzien als ze zijn ingevuld. Gebruik hiervoor onze dummygegevens of gegevens van bestaande gebruikers in uw bedrijf.
 • Bekijk hoe dynamische inhoud zoals uw RSS-feeds en campagnebanners worden weergegeven. Als ze zijn ingesteld om willekeurig of op volgorde te rouleren, kunt u dat ook zien.
 • Controleer hoe de verschillende voorwaardelijke velden worden toegepast: als inhoud alleen onder bepaalde omstandigheden wordt toegevoegd (bijv. 'afzender is lid van het marketingteam'), ziet u het resultaat hiervan voor de verschillende gebruikers.
 • Bekijk ook de bron-HTML in de 'Bron'-weergave, zodat u zeker weet dat de HTML-tags en codering goed zijn.

Verzeker u ervan dat uw ontwerp stabiel is en juist wordt weergegeven voordat dit wordt geïmplementeerd.

En hulp van ons interne designteam

Wij horen graag van u als u hulp nodig heeft bij het ontwerpen van uw sjabloon of om uw merk aan te passen voor e-mailhandtekeningen. We kunnen:

 • Hulp bieden bij de instelling van al onze producten voor handtekeningen en automatische beantwoording.
 • Uw sjabloonontwerpen verfijnen of advies geven om ze efficiënter te laten werken.
 • Technisch advies geven bij de implementatie van functies voor sociale media, over het gebruik van bepaalde HTML-tags om te zorgen dat uw design in alle clients correct wordt weergegeven, enz.
 • Uw sjabloon volledig voor u ontwerpen, van begin tot eind en met meerdere versies voor antwoorden, nieuwe berichten, enz.

Met onze hulp hebben talloze bedrijven, van de grootste en bekendste tot het MKB, hun handtekeningen samengesteld; profiteer volop van onze ervaring en kennis als u uw handtekening maakt.

Wat nu?

Raadpleeg voor meer informatie de hulpbronnen op deze website of woon een van onze periodieke webinars over software voor e-mailhandtekeningen en disclaimers bij. Wanneer u klaar bent, kunt u een gratis, volledig functionele proefversie van de Sjablooneditor downloaden. In de proefperiode krijgt u van ons volledige ondersteuning.

Sjablooneditor is reeds op duizenden computers wereldwijd geïnstalleerd en heeft enkele van de grootste organisaties het beheer in eigen hand gegeven.